Odgajivačnica i pansion za pse Keeper Silver Gate

Odgajivačnica i pansion za pse Keeper Silver Gate

Podaci

Lazara Jankovića 29 Barajevo , Beograd 063/838 15 60 gatekeepercc@gmail.com

O kompaniji

Keeper Silver Gate je odgajivačnica i pansion za pse koji pruža vrhunske usluge za vaše ljubimce. Naša misija je da vaš pas bude srećan, zdrav i dobro dresiran. U nastavku ćemo detaljnije objasniti naše usluge i zašto je Keeper Silver Gate pravi izbor za vašeg psa.

 

Trening Centar za Pse

U Keeper Silver Gate verujemo da je pravilna dresura ključna za sreću i zdravlje vašeg psa. Naš trening centar nudi raznovrsne programe prilagođene svim uzrastima i rasama pasa.

 

 

Odgajivacnica i pansion za pse Keeper Silver Gate Beograd

 

Puppy Trening

Štenci su puni energije i radoznalosti, a pravilna obuka od malih nogu može napraviti ogromnu razliku u njihovom ponašanju. Naš stručni tim koristi pozitivne metode dresure kako bi pomogao vašem štenetu da razvije dobre navike i postane poslušan ljubimac. Kroz igru i nagrade, štenci uče osnovne komande i socijalizaciju, što im pomaže da postanu uravnoteženi i srećni psi.

Poslušnost i Socijalizacija

Za starije pse, obuka poslušnosti i socijalizacije je ključna za skladan suživot u društvu. Bez obzira na uzrast, naš tim koristi efikasne metode da pomogne vašem psu da savlada osnovne komande i razvije dobre manire. Socijalizacija je posebno važna za pse koji su skloni anksioznosti ili agresiji, jer im pomaže da se osećaju sigurnije u različitim situacijama.

Trick Trening

Nakon što vaš pas savlada osnovne komande, možete ga uputiti na napredniji nivo dresure – trikove. Učenje trikova nije samo zabavno, već i mentalno stimulativno za vašeg psa. Naš tim strpljivo radi sa svakim psom kako bi ga naučio razne trikove, od najjednostavnijih do onih složenijih. Ovaj trening jača vezu između vlasnika i psa, pružajući oboma puno zadovoljstva.

Odbrana i Napad

Za one koji žele da njihov pas bude i čuvar, nudimo trening odbrane i napada. Ova vrsta obuke je zahtevna i uključuje prolazak kroz osnovne vežbe poslušnosti pre nego što pas pređe na specijalizovane zadatke. Naš tim osigurava da svaki pas koji prođe kroz ovaj program postane pouzdan zaštitnik, istovremeno zadržavajući prijateljski odnos prema svom vlasniku.

 

Odgajivacnica i pansion za pse Keeper Silver Gate Beograd

 

Show Handling: Priprema za Izložbe

Ako želite da vaš pas zablista na izložbama, Keeper Silver Gate je tu da vam pomogne. Naš tim sa dugogodišnjim iskustvom u pripremi pasa za izložbe, kako domaće tako i međunarodne, obezbeđuje da vaš ljubimac bude savršeno spreman za profesionalno izlaganje. Osim fizičke pripreme, naši stručnjaci pružaju i savete o pravilnom vođenju pasa na izložbama. Svaka priprema je prilagođena specifičnostima rase i individualnim potrebama vašeg psa, a profesionalni fotograf će zabeležiti te nezaboravne trenutke.

Pansion za Pse

Kada morate da odsustvujete, znamo koliko je važno da vaš pas bude na sigurnom i udobnom mestu. Pansion Keeper Silver Gate nudi udoban smeštaj i kompletnu brigu za vašeg ljubimca. Svaki pas u našem pansionu dobija redovnu šetnju, pravilnu ishranu, mnogo pažnje i društvo. Bez obzira da li je reč o kratkom ili dugom boravku, trudimo se da vašem psu obezbedimo maksimalan komfor i ljubav.

Kroz konstantnu komunikaciju putem društvenih mreža, možete pratiti kako vaš ljubimac provodi vreme kod nas. Bilo da ste na putu ili imate poslovne obaveze, možete biti sigurni da je vaš pas u dobrim rukama i da uživa u svom boravku u našem pansionu.

 

Odgajivacnica i pansion za pse Keeper Silver Gate Beograd

 

Zaključak

Keeper Silver Gate je više od običnog pansiona i odgajivačnice. To je mesto gde vaš pas može dobiti sveobuhvatnu negu, dresuru i pripremu za izložbe. Naš stručni tim je posvećen pružanju vrhunske usluge za svakog psa, osiguravajući da su svi naši četvoronožni gosti srećni, zdravi i dobro obučeni. Posetite nas i uverite se zašto smo najbolji izbor za vašeg psa.

Komentari

Ostavite odgovor