Pansion za pse Vuff

Pansion za pse Vuff

Podaci

Surčin , Beograd 062/762 732 jelenagava99@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
10:00
19:00
10:00
19:00
10:00
19:00
10:00
19:00
10:00
19:00
10:00
19:00
10:00
19:00

O kompaniji

Pansion za pse Vuff – Savršeno mesto za vašeg ljubimca

Pansion za pse Vuff je idealno rešenje za sve vlasnike pasa koji žele da njihovi ljubimci budu zbrinuti i sigurni dok su oni odsutni. Naš pansion pruža ljubav, pažnju i sigurnost svim psima, bilo da su vlasnički ili napušteni, i to na duži vremenski period. Uz brojne pogodnosti i posebne uslove koje nudimo, vaši ljubimci će uživati u svakom trenutku provedenom kod nas.

 

Pansion za pse Vuff Beograd

 

Prostrano dvorište za igru i rekreaciju

Jedna od najvećih prednosti Pansiona za pse Vuff je veliko travnato dvorište i plac od 7 ari, koje omogućava vašim ljubimcima dovoljno prostora za istrčavanje i šetnju. Psi imaju slobodu da istražuju, trče i igraju se u prirodnom okruženju, što je važno za njihovo fizičko i mentalno zdravlje. Prostrano dvorište je savršeno za sve pse, bez obzira na njihovu veličinu i energiju.

Udobne i tople kućice

Zima više nije razlog za brigu kada su vaši ljubimci u Pansionu za pse Vuff. Naše kućice, u kojima se psi čuvaju, opremljene su podnim grejanjem, obezbeđujući toplinu i udobnost tokom hladnih dana. Svaka kućica je dizajnirana tako da pruža maksimalnu udobnost, a unutrašnji boksovi sa izlazom napolje omogućavaju psima da biraju između boravka unutra ili napolju.

 

Pansion za pse Vuff Beograd

 

Sigurnost i nadzor 24 sata dnevno

Bezbednost vaših ljubimaca nam je na prvom mestu. Pansion za pse Vuff je pod stalnim video-nadzorom, što omogućava kontrolu i nadzor 24 sata dnevno. Vlasnici mogu biti potpuno mirni znajući da su njihovi psi pod stalnim nadzorom stručnog osoblja. Naš tim je posvećen brizi o svakom psu, pružajući im potrebnu pažnju i ljubav.

Ljubav i pažnja za svakog psa

U Pansionu za pse Vuff verujemo da svaki pas zaslužuje ljubav i pažnju. Naše osoblje je posvećeno tome da se svaki ljubimac oseća kao kod kuće. Redovne šetnje, igra i interakcija sa drugim psima i ljudima doprinose njihovoj sreći i dobrobiti. Naš cilj je da svaki pas koji boravi kod nas oseća ljubav i sigurnost, kao da je sa svojom porodicom.

 

Pansion za pse Vuff Beograd

 

Pansion za pse Vuff je više od mesta za čuvanje pasa – to je drugi dom za vašeg ljubimca. Sa prostranim dvorištem, udobnim kućicama i stalnim nadzorom, pružamo sve što je potrebno da vaši ljubimci budu srećni i sigurni dok ste vi odsutni. Posetite nas i uverite se zašto je Pansion za pse Vuff pravo mesto za vašeg ljubimca!

 

Pratite nas na Instagramu: @vuff_pansion

Komentari

Ostavite odgovor