Salon za negu kućnih ljubimaca Kuca Dobrica

Salon za negu kućnih ljubimaca Kuca Dobrica

Podaci

Ratka Mitrovića 181A Čukarica , Beograd 011/231 03 10
065/334 20 80
https://www.kucadobrica.rs info.dobrica@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
10:00
18:00
10:00
18:00
10:00
18:00
10:00
18:00
10:00
18:00
10:00
16:00
Ne
Radi

O kompaniji

Zašto je Higijena i Nega Pasa Važna?

Kao vlasnici pasa, želimo da naši ljubimci budu srećni i zdravi. Higijena i redovna nega igraju ključnu ulogu u održavanju zdravlja i blagostanja naših četvoronožnih prijatelja. Salon za negu kućnih ljubimaca Kuca Dobrica nudi širok spektar usluga koje su osmišljene da zadovolje sve potrebe vašeg psa. U nastavku ćemo detaljnije objasniti zašto je važno redovno negovati vašeg ljubimca i kako naše usluge mogu pomoći u tome.

Profesionalne Usluge za Zdravlje i Lepotu Vašeg Psa

U Kuci Dobrica verujemo da svaki pas zaslužuje najbolju negu. Naše usluge obuhvataju šišanje pasa po standardima rase, što je važno ne samo zbog estetike, već i zbog održavanja zdravlja kože i dlake. Redovno kupanje i feniranje uklanjaju prljavštinu, parazite i mrtvu dlaku, čineći vašeg ljubimca čistim i mirišljavim. Trimovanje i vađenje poddlake smanjuju linjanje do 90%, što je posebno korisno za pse koji se mnogo linjaju.

Medicinski Tretmani i Higijena

Zdravlje vašeg psa je naš prioritet. Nudimo medicinske tretmane kože i dlake koji su efikasni u tretiranju raznih dermatoloških problema. Naši tretmani protiv buva pomažu u eliminaciji ovih dosadnih parazita i sprečavaju njihovo ponovno pojavljivanje. Higijena ušiju je od suštinskog značaja za prevenciju infekcija, dok sečenje noktiju sprečava bolne povrede i neprijatnosti pri hodanju.

Sveobuhvatna Nega za Dugoročno Zdravlje

Redovna nega pasa nije samo stvar estetike; ona ima dugoročne benefite za zdravlje vašeg ljubimca. Redovno održavanje dlake i kože može sprečiti mnoge zdravstvene probleme, uključujući infekcije, alergije i parazitske infestacije. U Kuci Dobrica se trudimo da svaki tretman prilagodimo specifičnim potrebama vašeg psa, obezbeđujući mu najbolju moguću negu.

Zaključak

Nega pasa je ključna za njihovo zdravlje i sreću. Salon za negu kućnih ljubimaca Kuca Dobrica nudi profesionalne usluge koje će vašem ljubimcu pružiti potrebnu pažnju i brigu. Od šišanja i kupanja, do medicinskih tretmana i higijene, naš cilj je da vaš pas bude zdrav, srećan i uvek dobrodošao u vaš dom. Posetite nas i uverite se zašto smo najbolji izbor za negu vašeg psa.

 

Pratite nas na društvenim mrežama:
Šišanje pasa Cerak – Kuca Dobrica
@kucadobrica

Komentari

Ostavite odgovor