Veterinarska ambulanta ROT

Veterinarska ambulanta ROT

Podaci

Smiljanićeva 28 Vracar , Beograd 011/245 51 48
064/110 58 35
http://www.facebook.com/rot.veterinarskaordinacija?fref=ts office@rot.in.rs

O kompaniji

Veterinarska ambulanta ROT

Posetite nas na Facebook-u: Rot Veterinarska Ordinacija

Veterinarska ambulanta ROT pružiće svakom vlasniku psa, mačke ili neke druge životinje stručan savet i klinički pregled, potpuno BESPLATNO i ukoliko je neophodno pristupamo tretmanu i lečenju svih vrsta oboljenja i hirurških zahvata.

Komentari

Ostavite odgovor

25 komentara

Zahvaljujući Dr. Zoranu moje kuče ponovo hoda i trči.
Predivan čovek i veliki stručnjak.

Odgovori

mom macku nije dobro ne mauce,malo je pljucnuo belu pljuvacku i sporo hoda.Po obicajenom jede dosta.Sedeo je u bari, hladio je stomak.Ne znam dali moze da se zarazi od pacova posto ga je jeo.Pije pomalo vode,nisam mu dala da jede jer nece.Nekad je u kuci,provede malo vremena, a stalno je napolju.

Odgovori

Dobar dan,
Da li se zakazuju vakcinacije pasa?

Odgovori

Imam macku koja ima oko godinu dana,dve.Nije strogo kucna macka,vec je malo u kuci,a malo napolju.Pre nekoliko dana joj se pojavio treci kapak i mislili smo da je konjuktivitis,da ce da prodje,namazali smo mu hloramfenikol i fizioloski rastvor,medjutim nije se povuklo,nakon par dana postalo mu je jos gore.Kapak je i dalje tu,oci su mu sve suznije i poceo je da kija i da dise na usta jer mu je izgleda zapusen nos,a primetila sam i da malo otezano dise.Mleko je pio veoma malo,ali je jeo meso.Sta da radim,kako da mu pomognem?

Odgovori

Samo da vas pitam nesto.
Ja imam zenku rota. Imala je teranje i vodili smo je na parenje 13 dana ciklusa. 2 dana posle parenja ona je pocela da povraca i izbegava hranu (i juce i danas), i vecinu dana samo lezi.
Mene zanima da li to ima veze sa tim parenjem ili je mozda nesto drugo u pitanju?

Odgovori

Postovani, imam jedno pitanje o papagajima tigricama. Da li je tacno da oni mogu da umru od soka ako im se da injekcija? Moj papagaj je uganuo krilo i predlozena je injekcija koja to treba da otkloni, te strahujem kako bi on reagovao na to.

Odgovori

Postovani,
Jedna od maca, 4 meseca, mi je uginula od peritonitisa, druge dve mace sam odvojila. Budite ljubazni pa mi recite da li bi profesionalna dezinfekcija neke firme mog prostora, ucinila moguc njihov povratak kuci? Znam da je inace povratak moguc za 3-7 nedelja, ali posto je ovo odvajanje malo komplikovano za sve nas, interesuje me da li je nakon temeljne dezinfekcije prostora i moguce. Najlepse hvala

Odgovori

Postovani,
imam sijamskog macka oko dve godine ,pre jedno mesec dana sam primetila da u nekim momentima kao da hoce nesto da iskaslje,znam da je to normalno kod macaka,ali zvuk tog kaslja je drugaciji i kao da se cuje krkljanje kada dise…inace macak jede ,zivahan je …pa vas molim da mi odgovorite sta moze da se da maci? Hvala puno!

Odgovori

Postovani,
molim Vas za savet. Imam macka sa nepunih godinu dana. Pre par dana javio mu se otok na levoj strani glave od zavrsetka uha do sredine donje vilice. oblik i velicina otoka su otprilike kao polovina orahove ljuske. Tvrd je otok i malo se pomera pod prstima. Maca se ne zali kada opipavam otok ( ni kad malo jace pritisnem), nema nikakvih promena u njegovom ponasanju. Normalno jede, veseo je, ima normalnu stolicu, dlaka mu je normalna, unosi dovoljno tecnosti jedino vise ne izlazi van kuce toliko koliko je bio ranije. Da li postoji mogucnost da je upitanju ujed neke zivotinje pa zbog toga ne zeli da bude napolju i da je otok reakcija na ujed ili je nesto ozbiljnije? Unapred hvala.

Odgovori

Molim vas za savet. Imam macka, kastriranog, ima 4 godine, veliki, lep i maza velika. Ima problem sto je poceo mnogo da se lize i da mu opada dlaka u pramenovima, vec mu se na nekim mestima vidi koza. Zivimo na selu, imamo jos 5 maca. Posavetujte me, molim vas, cime bih mogla da ga kupam, prskam i tome sl. i da mu pomognem. A bojim se da se ta bolest ne prenese na druge mace jer zajedno spavaju. Ako postoji neki lek iz humane medicine bilo bi najbolje.
Hvala puno i pozdrav sa Kosmaja!

Odgovori

Imam macu koja se omacila i dobila troje macica dva su uginula a jedno je ostalo zivo.Ta ista maca se ponovo omacila i dobila 3 macica ali jedno se potuklo ne znam s kim i desno oko mu je krvavo desna strana natekla i curi mu krv iz nosa i usta sta da radim pomozite hitno!!!!!!

Odgovori

Pozdrav, potrebna mi je hitna pomoc. Zapravo maca se poradjala sinoc, i na svijet je stiglo jedno crno zensko mace. Preslatko. Ali dalje nista… Maloprije sam je masirala i ceskala i napipala sam 2-3 glavice, znaci da ima jos macica. Ali ne izlaze niti se ona napreze, nista se ne desava. Vodica neka joj jos po malo izlazi sa malo krvi dolje. Prethodno poradjanje je bilo krajem marta kada je sve proslo bez problema i na svijet su donesena 3 maceta. Do duse iz nepoznatih razloga su uginuli kada su napunili 1 mjesec i 4 dana. Izgubili su koordinaciju pokreta kao i snagu u misicima, a samo par sati prije toga su jurcali po kuci, a u roku od 6 sati svo troje je uginulo. Odnijela sam ih na Veterinarski fax, ali tamo su mi rekli da moze svasta da bude, i ako ocu da radim obdukciju treba da platim 2000 dinara, a ja stvarno nemam taj novac. Ona je vakcinisana. Mjesanac je sijamke i crne macke. I nikad nisam imala problema sa njom od kad sam je preuzela od drugarice koja nije mogla da se vise stara o njoj… Molim Vas za pomoc. Ako ne postoji nikakav savjet onda bih u srijedu dosla kod Vas da je pregledate. Hvala puno. Aleksandra

Odgovori

Pozdrav,imam jedan problem i potrebna mi je pomoc.Imam psa koji je vec 14 godina kod mene,rec je o mesancu,u poslednje vreme poceo je obilno da krvari iz polnog organa,rec je o muzijaku.nije vakcinisan pa ne znam da li bi veterinari hteli da ga pregledaju zbog toga.Iskreno se nadam da cete mi pomoci.Hvala unapred.Milan

Odgovori

Obracam vam se u nadi da cete mi pomoci odgovorom. Nisam nikada ranije imala macu,ali sada mi cerka zeli da pokloni macka od nekomokiko mesrci starosti. Kaze da je ociscen i vakcinisan,pa mene zanima da li macke iako se drze samo u stanu mogu da dobiju gliste ili drufe parazite? Cerka i zet imaju persijanera belog i ubedjujume da macku samo hednom godisnje vakcinisem i to je to. Nije da im neverujem,ali citalasam svasta pa bi da mi neko strucan to pojasni. Sobzirom da u kuci imam myza kohi boluje od leukemije i on se boji raznih bolesti koje macka mize da prenese,a ja znam da smo i mi opasni za mace aki smi bolesni…mene samo zanima to sa glistama. Jel ako je u kuci ne bi trebala da ima buve i druge gluposti,pretpistavljam alu neznam za gliste? Izvinite na opsirnosti i pyno srece u dalhem radu! Pozdrav

Odgovori

Divno je sto postoji organizacija kao sto je veterinarska ambulanta Rot, mnogi ljudi, ukljucujuci i mene, nisu u finansijskoj mogucnosti da se maximalno posvete svojoj zivotinji na nacin na koji bi trebalo, prilika da se svakoj zivotinji da sansa za obican pregled i to besplatno, je fenomenalna i neprocenjiva!

Pozdrav celom timu

Odgovori

Imam jedno pitanje za vas.Drugarica je uzela macu,staru mesec dana,kada je dosla bila je sva srecna,razdragana,igrala se..medjutim jedan pas je usao u sobu i zgrabio macu u usta…posle toga je maca bila preplasena,kakila je 7 puta i isto toliko povracala tokom noci,stalno je mjaukala i pila je vodu i to dosta.Jutros je odvedena kod veterinara,dobila je inekciju i neke lekove.Sada maca,niti ide u wc,niti povraca ali i ne jede nista.Samo lezi i sva je bespomocna.Molim vas dajte mi neki savet sta da radimo,plasim se da ne ugine.Hvala

Odgovori

Postovani,
Imala bih jedno pitanje za Vas, posto vidim da Vas svi hvale i da ste jako strucni.
Mene zanima vase misljenje sta da uradim u vezi ampule protiv krpelja, stavljala sam kuci ampulu 05.04. i znam da bi trebalo 05.05. Mi nismo tada sa kucom, odlazimo na put 01.05. i vracamo se 06.05. Da li bi mogla da joj stavim ampulu pre nego sto je ostavimo u pansionu ili kada se vratimo. Da li je mozda bolje da kupim ogrlicu, pa da je stavim kuci pre nego sto je ostavimo u pansionu, pa kad se vratimo da joj skinem ogrlicu i stavim ampulu kada joj je i vreme 06.05. Unapred Vam hvala na odgovoru

Odgovori

Zoran,vlasnik ROT-a je prijatelj zivotinja i covek koga bi voleli da imate za prijatelja.

Odgovori

izuzetno ljubazni i strucni

Odgovori

Samo jedan telefonski razgovor sa veterinarom iz ove ambulante potpuno je rešio probleme sa mačetom koje sam našao na ulici. Sve pohvale za stručnost i ljubaznost! Voleo bih da u Srbiji ima više takvih profesionalaca velikog srca.

Odgovori

Volonter sam u ovoj ambulanti i mogu pouzdano reci da je veterinar jako strucan!

Odgovori

čula sam za sredstvo protiv buva, krpelja i ne znam čega još, vrlo efikasno iz Rusije, zove se KOMBO, pa me interesuje da li ste vi čuli za to, kakvo je vaše mišljenje o tome i gde se može kupiti i po kojoj ceni. Ja imam patuljastu pudlu i adventix koji smo do sada koristili efikasnost je sve kraća. Hvala unapred

Odgovori

Tri meseca su mi lecili psa od nervnog stenecaka.Bila je nepokretna,tresla glavom,polu slepa,polu gluva,nije nas prepoznavala.Na vet.fakultetu su bili sokirani sto necu da je eutanaziram.Onda smo dosli na carobno mesto-u Rot.Virus je bio uporan,ali Dr Zoki jos uporniji,placali smo kad smo mogli,a doktor je uvek izmisljao neke popuste i olaksice da nam olaksa.On je verovao u cuda i stvarao cuda,a i mi smo upijali njegovu caroliju i eto:Eli trcka,malo joj guza nekad skrene u levo,ali to je tako sarmantno,vidi,cuje,lepo rucka,raduje nam se i vuce u Rot kad prodjemo Smiljanicevom,jer njen doca ima uvek punu kesu keksa za goste.Hvala Dr Zoranu Stevanovicu za zivot!

Odgovori

Ovi ljudi su vishe nego fenomenalni. Vasa srca, a posebno srca vashih ljubimaca osvojice na prvi pogled.Njihovoj profesionalnosti i znanju nema kraja.
Da nisam upoznala na vreme ove ljude ne znam da li bi moj pas i dalje bio pored mene i to sve zbog nemarnosti i bahatosti predhodnog veterinara koji zivotinje ne tretira kao ziva bica nego kao dzakove krompira na kojima uzima novac. Tri meseca je trajala agonija mog ljubimca jer je imao konstantnu dijareju i ranu na vratu koja nije mogla da mu zaraste. Nazalost problem je bio u tome shto kad su se pojavili prvi simptomi bio je lechen potpuno pogreshnom terapijom i dobijao je antibiotike koji mu uopshte nisu bili potrebni. Pored ovih, bilo je josh par problema izazvanih nemarnoscu veterinara, ali srecom na vreme smo doshli do ovih divnih ljudi koji su na shto prirodniji nachin uspeli da nam pomognu.

Puno pozdrava salju vam,

Monika i Hondo ( ili shto bi Zoki rekao Glavonja)

Odgovori

veterinarska ambulanta ROT je prostor dobre usluge, prvoklasnih strucnjaka i sirom otvorenih vrata. Pregledi se odvijaju uz ljubav a dostupni su najsiroj korisnickoj grupi jer nisu skupi.

Mesto koje necu menjati i u koje odlazim s poverenjem.

Pozdrav,

Vesna Bogunovic,
Direktorka Centra za likovno obrazovanje – Sumatovacka
http://www.sumatovacka.rs

Odgovori