Veterinarska ambulanta Canis Major

Veterinarska ambulanta Canis Major

Podaci

Pazinska 17 Voždovac , Beograd 011/770 16 83
065/833 14 58
pvacanismajor@gmail.com

O kompaniji

Priče o čoveku i psu možda su i najtužnije priče ikada napisane. Toliko je filmova snimljeno prema istinskoj ljubavi ovih dvaju živih bića, toliko suza isplakanih, toliko emocija rasplamsanih.

 

Čovek i pas su oduvek najbolji prijatelji. I nije to tek tako rečeno. To je, slobodno rečeno, nepisano pravilo i neosporiva činjenica. U smehu i u tuzi, nekako je vaš kućni ljubimac, bilo da se radi o psu ili o mački, uvek tu da vam odagna svaku negativnu emociju, ono loše zameni dobrim i pruži vam sve što vam je u tom trenutku nedostajalo.

 

Čovek i pas uče jedan od drugog. Čovek i pas dožive naboj emocija čim se pogledaju. Zajednički život ljudi i pasa najduža je ljubavna priča u istoriji čovečanstva. Oni ne pričaju, ali i te kako govore očima i, na kraju krajeva, celim telom. I tu se rađa neraskidivo prijateljstvo.

 

Canis Major

 

Mačka je još uvek nazavisna od čoveka, pa se tako i ponaša. Sve do trenutka dok je ne pripitomimo, pa će doći u krilo svog vlasnika, sklupčati se i odmarati zajedno sa njim. Istina je da se čovek sa njom teže zbližava, ali kada se to desi, ljubav traje zauvek.

 

Ono što je psu ili mački dovoljno da budu srećnni, razigrani i verni jeste samo čovekova pažnja i ljubav prema njima. Zbog ovakve veze sa svojim ljubimcem, čovek ga tretira kao ravnopravnog člana porodice, što podrazumeva i onu težu stranu toga – brigu o njegovom zdravstvenom stanju.

 

Čovekov najbolji prijatelj (pas, mačka ili bilo koja životinja) ne ume da se brine sam o sebi, zato tu glavnu ulogu igra upravo njegov vlasnik. Za razliku od nekadašnjeg vremena, danas su tu veterinarske ambulante, brojni tretmani za lečenje, usluge veterinara i ravnopravan odnos prema životinjama kao pacijentima, baš kao i prema ljudima. Životinji se pruža najbolja nega, a to samo po sebi govori koliko je kućni ljubimac postao sastavni deo današnjice svakog od nas.

 

Da bi vaš kućni ljubimac dobio sve što mu je potrebno, tu je Canis Major. Na latinskom u prevodu znači „Veliki pas“, jedno od prvih sazvežđa poznatih ljudima.

 

Ovde ćete uvek dobiti osmeh, toplu reč, pažljive slušaoce za sve zdravstvene probleme sa kojima se vaši ljubimci suočavaju.

 

Veterinarska ambulanta Canis Major Vozdovac Beograd

 

O NAMA

 

Veterinarska ambulanta Canis Major osnovana je 2017. godine, a iako je najmlađa među ambulantama namenjenim kućnim ljubimcima, može se pohvaliti zavidnim brojem pacijenata i klijenata zadovoljih uslugom, pristupom i tretmanom.

 

Veterinarska ambulanta Canis Major Vozdovac Beograd

 

USLUGE

 

  • Dijagnostika
  • Vakcinacija
  • Lečenje
  • Ultrazvučno skidanje kamenca
  • Hirurgija

 

Veterinarska ambulanta Canis Major Vozdovac Beograd

 

Sa kućnim ljubimcima stručno osoblje u ovoj ambulanti u prijatnoj i toploj atmosferi komunicira dodirom i pažljivim pregledom, i pomno se zalaže za svakog svog malog ili velikog pacijenta.

 

Njima ste potrebni vi, da ih dovedete u Canis Major, a nama je jedini cilj da vaš ljubimac dobije najbolju negu i živahan izađe iz naše ambulante.

 

Radno vreme
Ponedeljak – petak: 09-12 i 16-20
Subota : 10-13

Komentari

Ostavite odgovor