Veterinarska ambulanta Tomić

Veterinarska ambulanta Tomić

Podaci

Valjevska 1 Čukarica , Beograd 011/254 55 43
063/232 288
https://www.veterinar-tomic.co.rs mdtomic@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
16:00
19:00
16:00
19:00
16:00
19:00
16:00
19:00
16:00
19:00
10:00
14:00
Ne
Radi

O kompaniji

Uporno tražite najboljeg veterinara, dobili ste brojne preporuke, ali jednostavno ne znate kome da poverite Vašeg najboljeg četvoronožnog prijatelja? Odgovornost je velika i odluka nije laka, znamo.

Ako Vam je dosadilo da slušate druge i nemate vremena da tražite najbolje za svog ljubimca, zadržite se na ovoj stranici!

Zašto?

Zato što ćemo Vam preporučiti pouzdanog i stručnog veterinara u čijim će rukama Vaš najbolji prijatelj biti siguran. A, kada je Vaš ljubimac u sigurnim rukama, i Vi možete mirno da spavate, zar ne?

 

Veterinarska ambulanta TOMIĆ učiniće sve za Vašeg malenog prijatelja, jer su posvećeni prvenstveno preventivnoj nezi kućnih ljubimaca, kao i dijagnostici i lečenju različitih oboljenja.

 

Veterinarska ambulanta Tomic Beograd

 

ŠTA DA OČEKUJETE KOD NAS?

 

Ova privatna veterinarska ambulanta postoji od 1994. godine, a nalazi se na Banovom brdu. Godinama uvek ima isti cilj, a to je unapređivaje zdravstvene zaštite malih životinja – kućnih ljubimaca. Vlasnik ambulante je dr vet. med. M. Tomić, a u radu ambulante učestvuje i dr vet. med. Jasmina Jovanović, kao i tim stručnih veterinara.

 

Pored zdravstvene nege i lečenja kućnih ljubimaca, na ovom mestu možete dobiti i stručne savete za bilo šta u vezi sa Vašim ljubimcem.

 

Pregledi životnija se vrše u prijatnom ambijentu, uz pomoć savremene dijagnostičke opreme, a potom se uspostavlja dijagnoza i prepisuje određena terapija.

 

Veterinarska ambulanta Tomic Beograd

 

USLUGE

 

– Preventiva: saveti, nega, ishrana, vakcinacije

– Dijagnostika: laboratorijska ispitivanja, ultrazvučna dijagnostika

– Internistički pregledi

– Hirurške intervencije: primena gasno-inhalacione anestezije

– Ortopedija

– Dermatologija i kompletna dijagnostika

– Stomatologija: ekstrakcija zuba, ultrazvučno skidanje kamenca

– Sve vrste vakcinacija za kućne ljubimce

– Internistički pregledi životinja

 

HITNE INTERVENCIJE 00-24h

Nikada ne znate kada će Vaš ljubimac zatražiti pomoć, pa ste i sami svesni od kolikog je značaja kada Vam je usred noći dostupan veterinar, makar i za savet.

 

Tomić ordinacija i o tome vodi računa, pa je dežurna služba za hitne intervencije na raspolaganju od 00-24h, sedam dana u nedelji.

 

Veterinarska ambulanta Tomic Beograd

 

Ne dozvolite ni sebi, a ni Vašem kućnom ljubimcu da se muči i trpi bilo kakvu vrstu bola. Jedino mu Vi možete pomoći, a pomoć Vam je sada nadohvat ruke.

Komentari

Ostavite odgovor