Veterinarska ambulanta i apoteka A-Z Vet

Veterinarska ambulanta i apoteka A-Z Vet

Podaci

Jurija Gagarina 22L, lokal 13 Novi Beograd , Beograd 069/272 63 50, 069/272 63 51 https://azvet.rs azvetbg@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
09:00
19:00
09:00
19:00
09:00
19:00
09:00
19:00
09:00
19:00
10:00
13:00
Ne
Radi

O kompaniji

Vaš ljubimac zaslužuje samo najbolje. Veterinarska ambulanta i apoteka A-Z Vet, inspirisana strašću prema životinjama, pruža sveobuhvatne i vrhunske veterinarske tretmane kako biste osigurali srećan i zdrav život vašeg četvoronožnog prijatelja. Otkrijte kako naše usluge mogu poboljšati dobrobit i kvalitet života vašeg ljubimca.

Naša ponuda veterinarskih tretmana:

  1. Redovni veterinarski pregledi: Ključ za prevenciju i rano otkrivanje zdravstvenih problema. Naši iskusni veterinari pažljivo će pregledati vašeg ljubimca i pružiti vam savete za optimalnu brigu.
  2. Vakcinacija: Zaštitite svog ljubimca od ozbiljnih bolesti kroz pravovremenu i efikasnu vakcinaciju. Naš tim će vam pomoći da izaberete pravi vakcinski plan za vašeg ljubimca.
  3. Hirurške intervencije: U našoj moderno opremljenoj ordinaciji, obavljamo različite hirurške procedure sa pažnjom i stručnošću. Vaš ljubimac će biti u sigurnim rukama našeg tima stručnjaka.
  4. Dijagnostika: Precizna dijagnostika je ključna za određivanje zdravstvenih problema. Koristimo najsavremenije tehnologije kao što su rendgenski snimci, ultrazvuk i laboratorijski testovi.
  5. Dentalna briga: Zdravlje zuba je važno za opšte zdravlje vašeg ljubimca. Naši veterinari pružaju profesionalne dentalne tretmane kako bi očuvali zdravlje usta i desni.

 

Prednosti naše ordinacije:

  • Iskusan tim: Naš tim sastoji se od stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom u veterinarskoj medicini.
  • Ljubaznost i pažnja: Vaš ljubimac će se osećati voljeno i brinuto tokom svake posete.
  • Najsavremenija oprema: Koristimo modernu opremu za tačne dijagnoze i efikasne tretmane.
  • Personalizovan pristup: Razumemo da su svi ljubimci jedinstveni. Prilagođavamo tretmane njihovim potrebama.

 

Kako nas možete kontaktirati: Posetite našu web stranicu Azvet.rs kako biste saznali više o našim uslugama, timu i lokaciji. Možete nas kontaktirati putem telefona ili putem online obrasca za zakazivanje termina, a možete nas pratiti i na Instagramu: @a_z_vet

Vaš ljubimac je član porodice i zaslužuje vrhunsku veterinarsku brigu. Naša ordinacija je posvećena pružanju najboljih tretmana kako bi vaš ljubimac imao srećan i zdrav život. Poverite nam brigu o svom ljubimcu i zajedno ćemo stvoriti svetlu budućnost za njega.

Komentari

Ostavite odgovor