Veterinarska ambulanta Glogy

Veterinarska ambulanta Glogy

Podaci

Baštovanska 2L Voždovac , Beograd 063/708 22 18 glogy.doo@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
18:00
Ne
Radi

O kompaniji

Veterinarska ambulanta Glogy – Briga o Vašim Ljubimcima

Veterinarska ambulanta Glogy je sinonim za stručnost, posvećenost i ljubav prema životinjama. Sa sedištem na Banjici i osnovana 2013. godine kao salon za šišanje pasa, Glogy je evoluirao i postao sveobuhvatni centar za brigu o kućnim ljubimcima. Ovde se svaki četvoronožac i pernati prijatelj tretira kao član porodice.

 

Veterinarska ambulanta Glogy Beograd

 

Počevši kao salon za šišanje pasa, Glogy se brzo istakao svojom posvećenošću detaljima i brigom prema estetici kućnih ljubimaca. Glogy radi sa svim rasama pasa, pružajući im ne samo neophodnu higijenu i šišanje, već i pažnju koju zaslužuju. Naša oprema i proizvodi su visokog kvaliteta, tako da se Vaši ljubimci osećaju udobno i srećno tokom celog procesa. Bez obzira da li je Vaš pas veliki, mali, dugodlak ili kratkodlak, Glogy će ih pretvoriti u pravog malog supermodela.

Ali to nije sve što Glogy nudi. 2016. godine, Glogy je proširio svoje usluge otvaranjem veterinarske ambulante. Ovo je bio prirodan korak, jer smo želeli pružiti potpunu brigu o zdravlju Vaših ljubimaca na jednom mestu. Iskusni veterinar će odgovoriti na sve Vaše potrebe i brinuće se o zdravlju Vaših kućnih ljubimaca.

 

Veterinarska ambulanta Glogy Beograd

 

U veterinarskoj ambulanti Glogy, brinemo o svim vrstama kućnih ljubimaca, uključujući pse, mačke, kanarince, glodare i druge životinje. Naša usluga obuhvata sve aspekte brige o zdravlju, uključujući redovne preglede, vakcinacije, lečenje bolesti, kao i hitne intervencije u slučaju potrebe. Znamo koliko su kućni ljubimci važni za Vašu porodicu, i zato se trudimo da im pružimo najbolju moguću negu.

Jedna od ključnih usluga koje pružamo je vakcinacija. Vakcinacija je od suštinskog značaja za održavanje zdravlja Vaših ljubimaca. Naš veterinar će Vas konsultovati i preporučiti odgovarajući plan vakcinacije za Vašeg kućnog ljubimca. Takođe, nudimo i izdavanje pasoša za kućne ljubimce, što je posebno važno ako planirate putovanje sa svojim četvoronošcem.

 

U Veterinarskoj ambulanti Glogy, naš cilj je da Vaši ljubimci budu srećni i zdravi. Naša posvećenost i ljubav prema životinjama čini nas idealnim izborom za sve Vaše potrebe u vezi sa kućnim ljubimcima. Bez obzira na to da li Vam je potrebno šišanje, redovni veterinarski pregled ili hitna pomoć, Glogy je tu da Vam pomogne. Kontaktirajte nas danas i dozvolite nam da se brinemo o Vašim ljubimcima kao da su naši vlastiti. Vaša sreća i sreća Vaših kućnih ljubimaca su naša najveća nagrada.

Komentari

Ostavite odgovor