Veterinarska apoteka i pet shop Atos i Maša

Veterinarska apoteka i pet shop Atos i Maša

Podaci

Studentski trg 4 Stari Grad , Beograd 060/607 99 60 smiljanavucicevic@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
20:00
10:00
16:00
Ne
Radi

O kompaniji

Dobrodošli u Atos i Maša – vašu destinaciju za sve potrebe vaših ljubimaca!

Kada je u pitanju briga o vašim krznenim prijateljima, mi smo tu da vam pružimo sve što vam je potrebno. Naša veterinarska apoteka i pet shop nude širok asortiman hrane i opreme za vaše ljubimce, kako bi im omogućili srećan i zdrav život.

 

Veterinarska apoteka i pet shop Atos i Maša Beograd

 

Jedna od naših prednosti je mogućnost dostave na kućnu adresu. Bez obzira da li vam je potrebna hrana, lekovi, antiparazitici, veterinarska dijeta, kozmetika ili oprema, mi smo tu da vam olakšamo brigu o vašim ljubimcima.

Nedavno smo proširili našu ponudu i otvorili nove prostore za aksesoare, tako da sada možete pronaći sve na jednom mestu, na istoj adresi. Naš novi, lep i prostran prostor nudi vam udobnost i širok izbor proizvoda za vaše ljubimce.

 

Veterinarska apoteka i pet shop Atos i Maša Beograd

 

Kako smo došli na ideju da pokrenemo svoj biznis? Ideja je nastala 2017. godine, kada smo prepoznali potrebu za kvalitetnom ponudom hrane i opreme za ljubimce u našoj lokalnoj zajednici. Nakon što smo sebe videli kao deo tog rešenja, odlučili smo da napustimo svoje prethodno zaposlenje i krenemo u sopstveni biznis.

Iako nismo oduvek planirali da se bavimo ovom delatnošću, rad u veterinarskoj branši nam je pružio uvid u potrebe ljubimaca i njihovih vlasnika. To je bio logičan sledeći korak za nas.

Ono čime se ponosimo u našem poslovanju je naš odnos prema zaposlenima. Trudimo se da budemo korektni i da im pružimo punu slobodu u vođenju posla. Verujemo da je to ključ uspeha – timski rad i međusobno poštovanje.

Tajna našeg uspeha leži u super saradnji sa svim kolegama, dobavljačima i zaposlenima. Pružamo im mogućnost da donose odluke kao da je firma njihova, što doprinosi efikasnosti i zadovoljstvu na poslu.

Komentari

Ostavite odgovor