Knjižara i galerija Oskar

Knjižara i galerija Oskar

Podaci

Paunova 2g Voždovac , Beograd 011/398 39 26
063/373 580
knjizara.oskar@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
15:00
08:00
14:00

O kompaniji

Knjižara i galerija Oskar

 

Oduvek ste želeli da u jednoj knjižari pronađete sve što vam je potrebno, kako za vaš užitak, tako i za decu? Da ne morate šetati od knjižare do knjižare u potrazi za knjigama, školskim priborom, kancelarijskim materijalom i poklonima za razne prigode?

„Oskar“ ima sve što vam je potrebno – na jednom mestu.

 

O nama

 

Knjižara i galerija „Oskar“ već punih 19 godina brine o vašem interesovanju na polju edukacije i zabave. 2000. godine otvorena je kao prva privatna knjižara na Banjici, a svojim dugogodišnjim radom i iskustvom u ovoj oblasti čvrsto stoji na mestu najpoznatijih knjižara u Beogradu i pronalazi put do svakog kupca.

 

Nalazi se u blizini pijace Banjica, preko puta novootvorenog „Univerexporta“, u ulici u kojoj je i taksi stanica, tako da svi koji više ili manje poznaju taj kraj, znaju da je do „Oskara“ vrlo lako doći.

 

Knjizara i galerija Oskar Banjica Beograd

 

Tu su ne samo knjige, već i galerijski asortiman

 

Ova knjižara specifična je po tome što u svom asortimanu nudi veliki izbor poklon knjiga – kako za odrasle, tako i za decu, a u „Oskaru“ takođe možete pronaći i galerijsku robu, kao i kancelarijski materijal koji će vam biti dostavljen na kućnu adresu.

 

Širok spektar glaerijskih poklona

 

Ukoliko tražite jedinstven poklon za posebnu priliku, u galeriji „Oskar“ možete izabrati najkvalitetnije i najautentičnije stvari.

 

U ponudi je:

– italijanski porcelan

– roba iz Grčke

– turski kristal

– Bohemia staklo i još puno toga.

 

Knjizara i galerija Oskar Banjica Beograd

 

Ne samo da ćete naći naslove svih knjiga – domaćih i stranih izdavača, kancelarijsku i školsku opremu, i galerijske predmete, već ćete u širokoj ponudi ove knjižare pronaći i potrebna lekarska uverenja, kao i đačke knjižice za učenike prvog i drugog ciklusa osnovne i srednje škole.

 

Knjizara i galerija Oskar Banjica Beograd

 

„Oskar“ je već na samom početku rada postala omiljena knjižara i galerija svih generacija, od 7 do 77, jer je maksimalno usmerena na kupca.

 

Srdačno i susretljivo osoblje takođe je jedna od prepoznatljivih odlika knjižare „Oskar“, jer će zaposleni svakom kupcu pomoći u vezi sa bilo kakvom neodumicom i pronalaskom omiljene knjige ili poklona, te sasvim sigurno učiniti da iz prostora izađe zadovoljan.

 

Knjizara i galerija Oskar Banjica Beograd

 

Više nema potrebe da tražite omiljeno mesto za kupovinu knjiga i gift asortimana, jer je „Oskar“ pravi kutak za sve knjigoljupce i one koji žele da imaju svoj prostor slobode.

Komentari

Ostavite odgovor