Trubački orkestar Južni Izvor

Trubački orkestar Južni Izvor

O kompaniji

Trubači Beograd orkestar „Južni Izvor“ – vaši trubači za svadbe, rođendane, krštenja, mature i sva ostala, vama bitna, veselja.

O NAMA
Trubački orkestar „Južni izvor“ nastao je 2003. godine, na inicijativu oca i najstarijeg brata u porodici muzičara, trubača.
Odmah nakon osnivanja orkestra, počinju da se takmiče i nadmeću u omladinskoj konkurenciji trubača.
Već kao klinci, sa 15 godina, sa svojim prvim javnim nadmetanjem, zabeležili su značajan uspeh. U veoma jakoj konkureniji, plasirali su se u finalno takmičenje u Guči.
„Južni Izvor“ nastavlja sa inzvarednim nastupima, i tri godine za redom nastupaju u Guči, u finalu omladinaca. Kao značajan uspeh, 2006. godine, „Južni Izvor“ biva proglašen za pobednika u omladinskoj konkurenciji.
A, kao značajnu nagradu i priznanje iz Guče je prva truba. Još bitnih nagrada i priznaja iz Guče su: Najbolji drugi orkestar 2010. godine.

Nakon 2010. godine, orkestar „Južni Izvor“ prelazi u kategoriju seniora.
Sa prvim takmičenjem u toj kategoriji, gde je konkurencija veoma jaka, opet značajan uspeh – plasman u finale takmičenja u Guči u kategoriji seniora. Samim tim, to je za trubački orkestar „Južni izvor“ bio značajan uspeh i podstrek da nastave da napornije rade i vežbaju, kako bi dostigli san svakog trubača – pobeda u Guči. Najbliži pobedi, bili su 2016. godine, kada su u Guči bili proglašeni za najbolji treći orkestar, što u tako jakoj konkurenciji predstavlja ogroman uspeh.
Oni će nastaviti sa takmičenjem, a o njima će se pričati!

Ukoliko još se još uvek niste odlučili, poslušajte ovde kako zvuči trubački orkestar Južni Izvor.

Komentari

Ostavite odgovor