Mogul Bend

Mogul Bend

Podaci

Tošin bunar 162 Novi Beograd , Beograd 069/501 86 86 http://www.mogulbend.com mogul.pedja@gmail.com

O kompaniji

Mogul Bend je osnovan krajem 2002. godine, i već početkom 2003. prvi put je nastupio na festivalu „Beovizija“ sa pesmom „Oči kafene“. Od tada do danas osvaja mnoge nagrade na festivalima u Srbiji i van nje.
Mogul Bend, zahvaljujući svom širokom repertoaru (domaća i strana zabavna, pop, rok i narodna muzika) redovno nastupa po beogradskim klubovima i restoranima, a takođe i na mnogim svadbenim, rođendanskim i sličnim slavljima.

Za više detalja slobodno nas kontaktirajte na naš EMAIL ili direktno telefonom: 069/501 86 86.
Takođe, posetite nas na našoj Facebook stranici ili nas potražite na YOUTUBE.

Komentari

Ostavite odgovor

2 komentara

Postovani, imao bi molbu za vas ako bi mogli da nam ucinite. Imam komsiju sa kojeg poznajem jos iz Krajine. Starosti je 35 godina,on nema internet,ali ja pisem molbu za njega. Da li mozda primate jos jednog clana ili mozda znate da li nekom bendu treba clan. On svira harmoniku,dnevno svaki dan vezba… Dosta je iskusan,svirao je na svadbama kao solo, kad su ga zvali,skroman je i odgovoran,ali posto se on istinski bavi samo muzikom, nigde ne radi, voleo bi da nadje aranzman u muzici odnosno u nekom bendu. Ako ste zainteresovani,on bi se vama javio pa moze da dodje na probu ili ako mozete da preporucite nekom bendu sa kojim ste u dobrim odnosima kome treba clan.Molim vas odgovorite,
Hvala vam unapred,
S postovanjem,
Sinisa,
Srdacan pozdrav

Odgovori

sjajni,jednostavnim recnikom receno…

Odgovori