Škola za talente Marija Šavija

Škola za talente Marija Šavija

Podaci

Kapetan Mišina 6 (KC Stari grad - Parobrod) Stari Grad , Beograd 064/144 59 82 marijasavija@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
10:00
15:00
10:00
15:00
10:00
15:00
10:00
15:00
10:00
15:00
10:00
15:00
Ne
Radi

O kompaniji

Ako posedujete neosporni talenat za izražavanje sebe kroz slikanje i crtanje, ukoliko osećate fascinaciju magičnim svetom likovnog stvaralaštva kroz raznovrsne tehnike, ili se pripremate za upis na Fakultet likovnih umetnosti ili Visoku školu likovnih i primenjenih umetnosti, sada je pravi trenutak da pronađete stručno vođstvo koje će vas provesti kroz izazove i zadatke koji čine vaš umetnički put.

Naišli ste na pravu destinaciju ako osećate da vam je potrebna podrška u razvijanju vaših slikarskih tehnika i likovnih veština. Naša škola crtanja i slikanja, pod vođstvom iskusnog mentora Marija Šavija, pruža vam jedinstvenu priliku da istražite i unapredite svoj umetnički izraz.

 

Skola za talente Marija Savija Beograd

 

Možda se pitate kako pronaći odgovarajući pravac u likovnim umetnostima ili kako podržati talenat vašeg deteta koje već pokazuje interesovanje za svet slikarstva. Upravo za to služi naša škola – da vam pruži savete i smernice u odabiru pravog puta.

Marija Šavija nije samo mentorka, već i strastvena umetnica sa dugogodišnjim iskustvom u vođenju mladih talenata i umetnika kroz svet likovnog stvaralaštva. Njen pristup je individualan i pažljivo prilagođen svakom polazniku, bez obzira na nivo iskustva ili uzrast.

 

Skola za talente Marija Savija Beograd

 

Škola crtanja i slikanja Marija Šavija pruža inspirativno okruženje gde se podstiče kreativnost, sloboda izražavanja, i razvoj umetničkog senzibiliteta. Bez obzira da li ste početnik koji tek ulazi u svet likovnih umetnosti ili iskusni umetnik željan daljeg usavršavanja, naša škola je pravo mesto za vas.

Ne čekajte da vaš talenat ostane neotkriven ili da se vaša deca izgube u moru likovnih opcija. Javite nam se i zakoračite u svet crtanja i slikanja sa stručnim vodstvom koje će oblikovati vaše umetničke vizije. Vaša kreativna avantura počinje ovde!

Posetite nas na Wikipediji!

 

Osnivač škole za talente Marija Šavija

Školu predvodi Marija Šavija koja ima status slobodnog umetnika i redovni je član ULUS-a. Mlada slikarska i umetnica koja je svoje znanje stekla na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu i na Univezitetu umetnosti u Beogradu, gde je završila magistarske studije.

Nakon značajnog umetničkog staža Marija Šavija ima veliko iskustvo u pedagoškom radu koje već 20 godina nesebično deli i pomaže deci različitog uzrasta da razviju svoj slikarski talenat kao i srednjoškolcima koji žele da upišu neki od umetničkih fakulteta.

Škola za talente Marija Šavija nije klasična kreativna radionica već je ona zasnovana na specijalno osmišljenom programu koji pomaže polaznicima da se upoznaju sa konkretnim zadacima i preprekama sa kojima će se suočavati kroz svoje obrazovanje na nekom od umetničkih fakulteta likovnog usmerenja, kao što je Fakultet likovnih umetnosti u Beogradu ili Visoku školu likovnih i primenjenih umetnosti.

Program će polaznicima omogućiti da nauče kako da gledaju i posmatraju svet oko sebe i kako da gledanje kao osnovna veština ima veliki značaj u stvaranju likovnih dela. Polaznici će naučiti na koji način da posmatraju predmete, prirodu ili ljude i kako da tu veštinu pretvore u svoju prednost i razviju svoj slikarski talenat.

Program se sastoji iz osnove crtanja i osnove stripa kroz linije, oblike, dimenzije i boje.

Škola za talente ima jednu suštinsku prednost koja je određuje a to je definisanje i prepoznavanje talenta kod dece različitih uzrasta i dalje usmeravanje na oblik likovne umetnosti koji najviše leži detetu.

Časovi u školi crtanja i slikanja Marija Šavija su individualnog karaktera jer je svaki polaznik univerzum za sebe i zahteva poseban pristup i način komunikacije u skladu sa njegovim usmerenjem.

Škola crtanja i slikanja je namenjena i mlađoj deci od najranijeg uzrasta koja pokazuju izuzetan talenat za slikanje i crtanje a potreban im je mentor koji će ih dalje voditi kroz likovni i umetnički razvoj i usmeriti ih u pravom smeru kada je likovna umetnost u pitanju.

Časovi se odvijaju dva puta nedeljno u trajanju od 3 sata u dogovorenom terminu.

Komentari

Ostavite odgovor