Plastični hirurg Dr. Milan Jovanović

Plastični hirurg Dr. Milan Jovanović

Podaci

Maglajska 30 Savski Venac , Beograd 011/266 26 50
063/276 657
http://www.plasticnaestetskahirurgija.com plasticnihirurg@gmail.com

O kompaniji

Naš zadatak je da pružimo sigurnost, kvalitet, udobnost i diskreciju pacijentu, a naša filozofija je zadovoljan pacijent.

Kamen temeljac ovoga napora predstavlja posvećivanje i ulaganje celog svog života Doc. dr Sci Med. Milana Jovanovića u obrazovanje, učenje i praćenje svih savremenih trendova iz oblasti plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije. Ovo se manifestovalo ogromnim brojem operisanih i zadovoljnih pacijenata iz čegaje proizišlo neprocenjivo hirurško iskustvo i znanje Prof. dr Milana Jovanovića iz ove oblasti.

Prof. dr Milan Jovanović, specijalista plastične rekonstruktivne i estetske hirurgije, je jedan od hirurga sa najvećim iskustvom i jedan od najboljih poznavalaca iz antiaging-a, plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije na ovim prostorima.

Plastična hirurgija
Plastična hirurgija se bavi rekonstrukcijom različitih defekata na telu, tumorima kože (bazocelularnim karcinomima), mladežima, melanomima, tumorima podkože (ateromima i lipomima), tumorima glave i vrata, kongenitalnim anomalijama itd.

Plastična hirurgija koristi različite metode, a to su najčešće plastična operacija ili plastične operacije čiji je cilj da se rekonstruiše defekt i reši estetski nedostatak.

Estetska hirurgija
Ulepšavanje tela i postizanje željenog izgleda može znatno da utiče na kvalitet života i na samopouzdanje. Starenje kao prirodan proces je nezaustavljivo, ali uz pomoć estetske hirurgije možemo znatno otkloniti njene prve znakove.

Estetska hirurgija se bavi korekcijom estetskih nedostataka i ulepšavanjem ljudskog tela.
Danas se koriste različite estetske operacije kao što su: lifting lica, zatezanje stomaka, operacija ušiju, operacija nosa, povećanje grudi silikonima, botoks, smanjenje tj. podizanje grudi, liposukcija, fileri, pilinzi itd.

Komentari

Ostavite odgovor

Jedan komentar

Zelela bih da uvecam.grudi pomocu svojih masi sa stomaka i zadnjice imam 36 godi e 80kg i visoma sam165 cm

Odgovori