Kozmetičko frizerski salon La Bellezza

Kozmetičko frizerski salon La Bellezza

Podaci

Nušićeva 23, 1.sprat, stan 8 Stari Grad , Beograd 011/322 16 63, 011/322 78 73
065/67 67 604
http://www.labellezza.rs labellezzastudiobg@gmail.com

O kompaniji

Kozmetičko frizerski salon „La Bellezza“ u samom centru Beograda, u stanu na prvom spratu koji je adaptiran u prostor iz koga ćete izaći svežiji, odmorniji, zdraviji i zadovoljni svojim izgledom. Za to će se pobrinuti La Bellezza TIM, koji čine frizeri i kozmetičarke uvek spremni da profesionalno sa najsavremenijim i najkvalitetnijim aparatima i preparatima izađu u susret Vašim željama i potrebama, a to su:

– FRIZURE ( šišanje, farbanje, pramenovi, nadogradnja keratinom, klipse, brazilsko ispravljanje kose, koktel i svečane frizure )
– SOLARIJUM ( MegaSun Turbo 4000 )
– KOZMETIČKI TRETMANI LICA I TELA RVB KOZMETIKOM
– MASAŽA ( anticelulit, terapeutska, relaks )
– BODYSTAR APARAT ( za skidanje kilaže, celulita i za rehabilitaciju )
– DEPILACIJA ( topla i hladna )
– PEDIKIR ( klasični, estetski, medicinski, parafinsko pakovanje, maska )
– MANIKIR ( klasični, nadogradnja noktiju, izlivanje noktiju, trajni frenč, crtanje, lakiranje, parafinsko pakovanje )
– ŠMINKA ( sve vrste šminkanja )
– TRAJNA ŠMINKA ( usne, obrve, alajner )
– KONSULTACIJE SA NUTRICIONISTOM ( praćenje smanjivanja kilograma i masnih naslaga uz adekvatnu dijetu )
– BIOPTRON LIGHT THERAPY + COLOR THERAPY ( u medicini, fizikalnoj medicini, reumatologiji, sportskoj medicini, hirurgiji, neurologiji, dermatologiji i KOZMETOLOGIJI )
bez obzira na Vaše godine ili pol.

Budite prijatelj salona i uživajte u popustima i poklonima:
– svako sedmo sunčanje gratis
– svaki peti tretman 10%* popusta a svaki deseti 20%* popusta
– kao naš evidentirani klijent dovođenjem novog klijenta ostvarujete popust od 20%** na sledeći tretman po sopstvenom izboru
– za tri ili više trermana po Vašem izboru u jednom danu dobićete popust od 10%** (račun vrednosti do 5000RSD) ili 20%** (račun preko 5000RSD)

**popusti važe samo za tretmane čija je vrednost veća od 400 RSD i ne važe za solarijum
* popusti se ne sabiraju

Komentari

Ostavite odgovor

9 komentara

Salon u koji vrlo rado odlazim već godinama. Pristojni, prijatni, profesionalni. Moje zadovoljstvo dele i svi koji su na moju preporuku otišli tamo, a dešava se i da u priči o salonima sa prijateljicama odjednom shvatimo da jedna drugoj preporučujemo La Bellezza salon :)

Odgovori

Dragi moji, skoro svaki put kad dolazim u Beograd samo gledam kako cu uhvatiti vrijeme da odem i do salona! Odusevljena sam manikirom i farbanjem, nikad nisam bila na manje bolnoj depilaciji toplim voskom…i naprosto obozavam onaj osjecaj kao da sam kod kuce! Cijene su prihvatljive, a jos i kad se pribroji popust na vise od 5 usluga ili odredene potrosene svote ;) Hvala za sve i vidimo se za koji dan! Pozdrav iz Zagreba!

Odgovori

Divni, ljubazni, mladi,a stručni!
Šta više poželeti.
Laza je ekstra dečko, jer kad me uzme „pod svoje“ odmah sam 10 godina mlađa.
Brankica kad uradi „nokte“ mirna sam ravno 2 meseca.
Sve ih gotivim.

Odgovori

Zaista najiskrenije pohvale za salon. Svi su jako projatni i fini. Usluga koju pruzaju je vrhunska! Sjajan osecaj, odlicne usluge i povoljne cene.
Sve pohvale!!!

Odgovori

Draga Biljana, naravno da salon postoji i radi punom parom :),moguce je da ste pozivali 27.10. 2010. u sredu kada nismo radili zbog proslavljanja slave! Inace smo tu za Vas svih sedam dana u nedelji,radno vreme salona Vam je gore ispisano u prezentaciji! Hvala na poverenju. TIM La Bellezza Vam zeli dobrodoslicu!!!!

Odgovori

Da li salon jos uvek postoji? zvala sam navedene brojeve ali se niko ne javlja. Hvala

Odgovori

Od kada sam bila kod njih vise se ne bojim depilacije,umesto da skupljam hrabrost da krenem na istu ja se prosto radujem. Da ne poverujes kako rade, frizeri su zlatni, slatki i fini a rade VRH. POLJUPCI ZA SVE U NAJBOLJEM SALONU!!!

Odgovori

U moru salona u gradu napokon i jedan gde se osecas kao kod kuce i uzivas a da ne dobijes nervni slom kad izadjes vec svaku stvar koju tamo uradis prosto zablistas! Uradili su mi tretman lica kao niko do sada a moje prijateljice kada su mi videle nokte navalile su im na salon! I nesto sto je jako bitno salon u centru grada a cene su im vise nego pristojne! Divni ste, VOLIM VAS! kiss

Odgovori

Ono sto sam tamo dozivela nigde nisam,ljubaznost koja nije napadna i izvestacena,usluga vrhunska i kvalitetna! Ma jednom recju oni ti postanu kao porodica! Toliko su svi slatki i dobri ma zvacu ih na svadbu :) !

Odgovori