Kozmetički salon Magic Woman

Kozmetički salon Magic Woman

Podaci

Obilićev venac 18-20 ( TC City Passage) Stari Grad , Beograd 011/328 28 63, 011/213 19 51
https://www.facebook.com/studio.lepote.magic.woman gasicdiana1@gmail.com

O kompaniji

Kozmetički salon Magic Woman je oaza lepote koja se nalazi u Beogradu. U izuzetno prijatnom ambijentu očekuje vas ljubazno i profesionalno osoblje koje će učiniti da iz studija izađete zadovoljni svojim izgledom i puni samopouzdanja.

Imamo sve što je neophodno za negu vašeg lica, tela i noktiju. Naročito smo ponosni na tretmane Permanent Make Up-a (trajne šminke) za koje je zadužena Diana Gašić, nosilac mnogobrojnih domaćih i evropskih priznanja i diploma u oblasti kozmetike, kozmetologije i permanentne šminke. Pored trajne šminke, radimo i klasične tretmane lica poput komedopresije i dezinkrustacije lica, ultrazvučni piling, kao i posebne programe poput mezoterapije, dermalne rolere, hemijski piling i dr.

Za negu vašeg tela možete odabrati odgovarajuće tretmane tela, kao i relax ili anticelulit masažu, masažu sa pilingom ili toplom čokoladom. Pored masaže pružamo vam i usluge depilacije.

Ukoliko vas očekuje svečana večera, venčanje, matura ili proslava firme studio lepote Magic Woman je pravo mesto za vas. Make Up, svečana frizura, ulepšavanje vaših noktiju učiniće da na svečanosti mamite poglede i ostavite prisutne bez daha.

Studio Magic Woman – Studio za negu vašeg lica i tela, ne samo za danas već i za godine koje dolaze.

Komentari

Ostavite odgovor