Frizersko-kozmetički salon Veka 96

Frizersko-kozmetički salon Veka 96

Podaci

Bulevar Mihajla Pupina 141 Novi Beograd , Beograd 062/155 02 27 jasminatvrdisic@gmail.com

O kompaniji

Dobra frizura učiniće Vaš osmeh još lepšim! Privući će brojne poglede i staviti akcenat na sve adute, ali ne i na nedostatke na licu i telu, jer će oni biti u potpunosti prikriveni. U našem salonu, dobićete kompletnu uslugu iz širokog spektra frizerskih i kozmetičkih tretmana, i nakon toga izaći puni samopouzdanja. Već pri samom ulasku u frizersko kozmetički salon VEKA 96, bićete očarani prijatnošću i opremljenošću salona, ali i ljubaznošću našeg stručnog osoblja, koje će Vam izaći u susret i pomoći da nađete idealnu frizuru, i dati pravi savet o pravilnoj nezi kose.

Davno su prošla vremena, kada se odlazak kod frizera smatrao samo rutinskom aktivnošću. Trudimo se da svakom našem klijentu pružimo tretman u kome će uživati, i uz opušteno ćaskanje sa našim osobljem, barem na kratko odmoriti od svakodnevnih briga. Učinićemo da pranje kose, uz opuštajuću masažu glave, bude pravo uživanje. Pored toga, bilo da je po sredi muško ili žensko šišanje, došli ste na pravo mesto! U skladu sa Vašim oblikom lica, gustinom kose i tenom kože, možemo Vam predložiti frizuru koja će se u potpunosti slagati sa Vašom ličnošću. U našem radu koristimo visokoprofesionalnu opremu i preparate renomiranih kozmetičkih kuća.

Pripadnice nežnijeg pola, naročito će privući još neke od naših usluga, poput:
– feniranje za sve dužine,
minival,
pramenovi pramenovi sa višboja,
farbanje,
pakovanje,
prelivi.

Ukoliko se spremate za neku posebnu priliku, obavezno svratite kod nas! Izbor svečane frizure učinićemo lakšim delom priprema za događaj koji želite pamtiti celog života. Svaka frizura, kratka ili duga, u našim rukama može postati svečana. Stilizovane punđe, rajf kika, pletenice, frizure za mature – posle odluke o haljini, vrlo važna tema je svakako i frizura!

Nikako nemojte zanemariti svoje nokte, koji vremenom žute, postaju krti i lomljivi. Njima treba pravilna nega i estetski manikir, koji će Vam pružiti salon VEKA 96. Savršeno manikirani i ojačani nokti biće Vaš zaštitni znak, i biće lepši i trajniji nego da ste sami pokušali da eksperimentišete.

Za Vaš siguran korak, tu je medicinski pedikir, i potpuno uklanjanje problema urasliih noktiju, žuljeva i kurjih očiju. Bez bola i krvi, uz poštovanje svih higijenskih standarda, neophodnih za održavanje instrumenata.

Frizerske i kozmetičke usluge više nisu luksuz, već potreba. A sa nama, biće i pravo uživanje!

Komentari

Ostavite odgovor