Estetik studio Don Vito

Estetik studio Don Vito

Podaci

Brankova 24 Stari Grad , Beograd 069/735 736 https://www.facebook.com/donvitosalon estetikstudio2@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
08:00
20:00
08:00
20:00
Ne
Radi
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00

O kompaniji

Drage dame, učinite nešto lepo za sebe, već danas! Zakažite svoj termin u našem estetik studiju! Pobrinućemo se da na vrata izađete preporođene i sveže, pune samopouzdanja jer znate da ste sada lepše nego ikad. Verujte nam, mi to možemo!

O NAMA
Nalazimo se u samom srcu Beograda, u neposrednoj blizini Zelenog venca, tako da do nas vode autobuske linije iz gotovo svih delova grada. Veliki broj zadovoljnih klijentkinja sa zadovoljstvom će posvedočiti sve što smo Vam rekli i učiniće da Vam ne bude teško da skroz sa drugog kraja grada dođete u naš salon.
Kroz vešte ruke naših frizerki dosad je prošlo mnogo pramenova i one tačno znaju kako da svaki od njih postave na svoje mesto. Kada sredite svoju kosu, možete ostati kod nas i na sređivanju noktiju i svojoj lepoti dati pun sjaj!
Već na samom ulazu u salon, dočekaće Vas ljubazno osoblje, koje će uz prijatno ćaskanje, Vaš boravak kod nas učiniti pravom antistres terapijom.

FRIZERSKE USLUGE
Bilo da kod nas dolazite sa tačnom predstavom o frizuri koju želite, ili da niste sigurni šta bi Vam stajalo, bez brige! Naše frizerke pomoći će Vam da, na osnovu oblika lica, Vašeg stila, a i sugestija koje date, tačno odrede tip frizure za Vas. Lako izlazimo na kraj sa kosom svih dužina. Nudimo usluge počevši od pranja, šišanja i feniranja, pa sve do pramenova i keratinskog ispravljanja kose sa keratinom na prirodnoj osnovi.

MANIKIR
Ukoliko još uvek ne želite da menjate frizuru, ali svoj izgled želite da prilagodite raspoloženju, zašto ne biste sredili nokte? Kod nas, po veoma povoljnim cenama, možete uraditi izlivanje ili nadogradnju noktiju, bojama i dezenima, koje niste mogli ni da zamislite, a za kojima će se svi okretati.
Svoje klijente stalno iznenađujemo promocijama i akcijama, pa se tako možete raspitati za Happy hour, kada su usluge na posebnom popustu. Takođe, stalno pripremamo neke nove pakete usluga, kao što su npr. izlivanje noktiju + šišanje po posebno niskoj ceni.

Drage dame, Vi zaslužujete samo najbolje, a mi ćemo Vam to i pružiti!

Komentari

Ostavite odgovor