Salon Mašta Može Svašta

Salon Mašta Može Svašta

Podaci

Vojvođanska 13 Novi Beograd , Beograd 064/130 21 17 jelena.mastamozesvasta@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
Ne
Radi
12:00
20:00
12:00
20:00
12:00
20:00
12:00
20:00
10:00
17:00
10:00
15:00

O kompaniji

Koliko puta vam se dogodilo da odete kod frizera i pokažete sliku frizure koju želite, a dobijete nešto deseto? Danima posle toga ne možete da se oporavite, razočarani onim što vidite svaki put kad se pogledate u ogledalo, pa vam nije ni do čega, a kamoli do ponovnog traženja frizera koji će „ispraviti krivu Drinu“ i vratiti vam samopouzdanje?

 

Ne brinite, jer jedan loš frizer nije dokaz da vaša frizura iz mašte ne može postati stvarnost. I to na vašoj glavi.

 

Da mašta može svašta – uverićete se u frizerskom salonu koji nosi upravo ovaj naziv, i to sa opravdanim razlogom!

 

Salon Masta Moze Svasta Novi Beograd

 

O nama

 

Frizerski salon „Mašta može svašta“ sigurno vam uliva poverenje već na prvu loptu, a vi samo treba da verujete svom instinktu.

 

Salon se nalazi na Novom Beogradu, u Vojvođanskoj ulici broj 13, i nudi muško i žensko šišanje. U lepom ambijentu i prijatnoj atomsferi salona isprepletenog ružičasto-srebrnim tonovima, sa sigurnošću ćete moći da se prepustite profesionalcima, a vašu maštu će u stvarnost pretvoriti Jelena.

 

Svaka žena, pa tako i vi znate koliko vam je važan dobar frizer i koliko jedna frizura može promeniti kompletno raspoloženje, ali još uvek ne znate da, ukoliko dospete u Jelenine ruke – uvek ćete dobiti baš ono što ste tražili i iz salona izlaziti sa širokim osmehom.

 

Veštim rukama pretvoriće vašu naizgled običnu kosu u frizuru za kojom će se muškarci okretati, a žene je hvaliti. A činjenica je da su oni ženski komplimenti zapravo i najiskreniji komplimenti.

 

Salon Masta Moze Svasta Novi Beograd

 

 

Usluge salona:

– šišanje, farbanje, feniranje

– tretmani kovrdžanja kose

– tretmani ispravljanja kose

– tretmani revitalizacije kose

– tretmani ispravljanja prirodne i tretirane kose

– tretmani protiv opadanja kose

– dekolorizacija

– nadogradnja

– senčenje

– mini val

– pramenovi na foliju u više boja

– blajhanje

– talasi i lokne.

 

Kao što je za većinu muškaraca fudbal najbitnija sporedna stvar na svetu, tako je i za žene frizer i dobra frizura. I nema te stvari zbog koje bi se žena odrekla dobrog frizera. Jednom kada ga pronađe – verna mu je do kraja života.

 

Zato, kad jednom dospete u Jelenine ruke, uverićete se da mašta zaista može svašta. Bilo da ste žena ili muškarac, konačno ćete moći da kažete kako ste pronašli svog omiljenog frizera.

Komentari

Ostavite odgovor