Frizerski salon Beauty Station

Frizerski salon Beauty Station

Podaci

Vojvode Vlahovića 23b Voždovac , Beograd 062/322 667 https://www.instagram.com/frizerskistudiobeauty snezanamilutinovic985@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
07:00
19:00
07:00
19:00
07:00
19:00
07:00
19:00
07:00
19:00
09:00
15:00
Ne
Radi

O kompaniji

Znamo koliko je ženama nega važna. Kako nega tela, tako i nega kose. I zato, kada svoju kosu nekome prepuštate, budite sigurne da ste donele najbolju moguću odluku. Ipak ste vi te koje će nositi određenu boju ili frizuru.

Frizerski salon Beauty Station je pravo mesto za vas, ukoliko planirate šišanje, promenu, ili tretman za negu kose.

 

Frizerski salon Beauty Station Kumodraz Beograd

 

Posao frizera nije ni najmanje lak. Pogotovo kada je konkurencija ogromna. Međutim, mi iz Beauty Station-a prevashodno verujemo u kvalitet i poverenje. Vođeni tom mišlju, posao uspešno vodimo i vaše poverenje stičemo već godinama. Salon smo smestili u srce Voždovca i odlučili da u ponudu uvrstimo sve što je neophodno za lepu, zdravu i negovanu kosu.
Svesni toga da naš posao ne počinje uzimanjem makazica u ruke, niti se završava sa vašom poslednjom suvom dlakom na glavi, stojimo vam na raspolaganju i za sve savete i konsultacije. Ma koliko da ste nekada sigurni u ono što želite, verujte nam, mi koji se ovim poslom bavimo profesionalno, ipak znamo šta je za vas najbolje. Sigurni smo da ćete se u to vrlo brzo i uveriti.

 

USLUGE

U našem salonu možete dobiti sve usluge vezane za kosu, odnosno:

 

Frizerske usluge

  • Pranje kose
  • Feniranje
  • Žensko šišanje
  • Uslužno farbanje
  • Farbanje salonskom bojom
  • Ombre/Balayage
  • Preliv izrastka
  • Preliv cele kose
  • Lokne na presu
  • Svečane frizure

 

Kao i tretmane za negu kose

  • Botox kose
  • Dubinski tretman
  • Kavijar tretman
  • Keratin
  • Tretman glinom i pilingom protiv masne kose (za sve dužine)
  • Tretman protiv opadanja kose (za sve dužine)
  • Nadogradnju kose

 

Frizerski salon Beauty Station Kumodraz Beograd

 

FRIZERSKE USLUGE

Svaki frizer će vam reći da je vašoj kosi neophodno redovno šišanje. I ne, to vam nećemo reći zato što želimo da uzmemo novac, jer, ruku na srce, mnogo više bismo vam uzeli ukoliko dođete sa kosom koja je oštećena. To ćemo vam reći jer je to najbolji preduslov za njeno zdravlje. Šišanjem se odstranjuje mrtva kosa, odnosno rascvetali krajevi, pa ona samim tim dobija mogućnost da diše. Ne brinite, naši frizeri su izuzetno vešti sa makazicama i bez greške će skratiti svaku dlaku.

Naravno, šišanje nije jedino što frizeri rade. Mi činimo sve da vi u potpunosti postanete zadovoljni svojom kosom, što podrazumeva i da vas farbamo. Bilo vašom, ili našom farbom i bilo da želite da ofarbate samo koren, ili celu kosu, naš zadatak je da iz salona izađete zadovoljni. Osim klasičnog farbanja, rado ćemo vam uraditi ombre ili balayage, u zavisnosti od toga koji stil vam se više dopada. A kada završimo sa farbanjem, obično dolazi i feniranje. Ukoliko volite potpuno ravnu kosu – nikakav problem, ali ukoliko volite lokne, napravićemo vam ih sa velikim zadovoljstvom. Isto važi i za svečane frizure. Na vama je samo da znate šta želite. Pa, čak ni to. Jer, za nas frizere, kosa je kao platno, a mi jako volimo da „crtamo“, pa tako uživamo i kada nam dozvolite da vam od početka do kraja „radimo o glavi“ onako kako mi smatramo da treba.

 

Frizerski salon Beauty Station Kumodraz Beograd

 

TRETMANI ZA NEGU KOSE

U njima zaista uživamo. Ne, nije greška i dobro ste pročitali – uživamo. Baš kao i vi, a i vaša kosa koja zahvaljujući njima postaje zdravija, jača i sjajnija, tako je i nama posebna vrsta zadovoljstva da radimo ovakve tretmane, znajući koliko joj pomažemo i hranimo je.
Zahvaljujući tretmanima za negu, nećete morati da razmišljate o oštećenjima, jer će ona eventualna biti sanirana, a nova će biti sprečena.
Svakim farbanjem, bez obzira na procenat hidrogena koji koristite, kosa se pomalo oštećuje, a ukoliko ste primetile da je suva, tanka, iskrzana, ili lomljiva, vreme je za dubinski tretman. Kroz ovaj tretman se, na vašu kosu, nanose visokokoncentrovani aparati koji je oporavljaju i vraćaju joj sjaj.

Botox kose će vam, sasvim sigurno, obezbediti jaku i zdravu dlaku, s obzirom na to da se sam proces zasniva na preparatima koji prodiru duboko u nju, dok ćete uz pomoć kavijar tretmana ojačati kosu iz korena. Važno je da znate da se ovaj tretman, zbog specifične pripreme i primene, radi isključivo u profesionalnim salonima. A ukoliko muku mučite sa masnom kosom, toplo vam preporučujemo da isprobate tretman glinom i pilingom.

Nekada zbog stresa, a nekada zbog raličitih zdravstvenih okolnosti, kosa počne da opada. Srećom i za to postoji rešenje u vidu tretmana protiv opadanja.

A nekada jednostavno želimo da naša kosa odmah postane duža. Profesionalci iz našeg tima rade i nadogradnju kose. Na vama je da odaberete boju i dužinu.

I, na kraju krajeva, potrebno je samo da svojoj kosi poželite zdravlje i da se prepustite našim rukama. Rezultati će nas obradovati podjednako kao i vas, jer zdravlje vaše kose je na prvom mestu, a odmah zatim i vaš osmeh, jer je on jedini merodavan i najbolji je pokazatelj toga da svoj posao radimo dobro.

Komentari

Ostavite odgovor