Frizerski studio Nađa Line

Frizerski studio Nađa Line

Podaci

Vojislava Ilića 36 Vračar , Beograd 065/448 40 48 https://www.instagram.com/studio_nadja/ sladjana0210@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
18:00
10:00
18:00

O kompaniji

Šta žene žele? Žene žele lepe tašne, lepe cipele, dobru odeću i lepu i negovanu kosu. Oko odeće, cipela i tašni baš i ne možemo mnogo da vam pomognemo, ali smo zato, kada je u pitanju kosa, prava adresa na koju treba da se obratite.

Frizerski studio Nađa Line pruža sve vrste frizersko-kozmetičkih usluga, uključujući i kolorizaciju kose.

 

Frizerski studio Nadja Line Beograd

 

Naš mali studio smestili smo u srce Vračara i njegova vrata su vam uvek otvorena (osim kada ne radimo). Ideja nam je vrlo jednostavna – da sve što poželite, mi pretvorimo u stvarnost. I zato, bez obzira na to da li kosu samo želite da održavate zdravom, odnosno da se redovno šišate, ili da promenite nešto iz korena, mi ćemo se pobrinuti da ono što želite i dobijete. Naravno, apsolutno nam je jasno da se nekada dešava da neko želi promenu, ali ne zna kakvu. Ne brinite, zajedno ćemo doći do rešenja. I da ne bude da smo se posvetili isključivo damama, a zapostavili muškarce, isto važi i za njih. Dakle, jasno je, jedini cilj nam je da, nakon našeg rada, budete potpuno zadovoljni. I, verujemo da ćemo uspeti, jer gde su profesionalci, rezultati retko kada izostanu.

Usluge

Najbolje bi bilo da vam kažemo da radimo sve, ali znamo da se „sve“ nikada ne podrazumeva i zato ćemo vas malo bolje uputiti u ono što radimo, odnosno u usluge koje možete dobiti u našem studiju:

  • Muško i žensko šišanje
  • Feniranje
  • Farbanje korena
  • Uslužno farbanje
  • Farbanje bojom iz salona
  • Preliv
  • Kolorizacija kose
  • Sve vrste frizura

 

Frizerski studio Nadja Line Beograd

 

Muško i žensko šišanje

Kosa je poput cveća, redovno je „zalivajte“ i ona će brže rasti i cvetati. U prevodu, zaista bi trebalo redovno da se šišate, jer kada se kosa ošteti i krene da „vene“, mnogo je teže popraviti štetu. I zato… stepenasto, ravno, na paž, čiroki, ili u potpunosti (a)simetrično, lako ćemo se dogovoriti. Treba da znate da i vi i mi imamo podjednaku odgovornost – vi da dođete na vreme, a mi… pa, na nama je sve ostalo!

 

Farbanje

Promena je uvek dobra, verujte nam. I nemojte da brinete kako će nešto da vam stoji, jer pre nego bilo šta uradimo, naravno da ćemo vam izneti naše stručno mišljenje. I kao osobe od iskustva, odmah ćemo vam reći da su najbolje promene one u koje nismo sigurni. Naravno, farbanje ne podrazumeva uvek drastične promene, jer možda želite da ofarbate samo izrastak, ali ukoliko ste crnka, a želite da postanete plavuša i obratno – e to se zove makeover i rado ćemo biti deo njega.

 

Kolorizacija kose

Ono što je za vas najvažnije da znate jeste da mi znamo kako da čuvamo različite tipove kose. Dakle, odmah da vam odgovorimo na pitanje – ne, vaša kosa neće biti oštećena u procesu kolorizacije i ne, naravno da ne koristimo preparate koji će je isuštiti ili upropastiti. Zato i uvek treba da se obratite profesionalcima kada želite da radite bilo šta što se tiče kose, jer, pored toga što znamo svoj posao, takođe koristimo proizvode kojih nema u slobodnoj prodaji, jer su namenjeni isključivo za profesionalnu upotrebu. Bilo da poželite ombre, sombre, balayage, pramenove, ili korekciju boje – samo odvojite dovoljno vremena i gledajte kako stvaramo magiju. Uostalom, bitno je da kosa bude zdrava, a boje se lako promene!

 

Frizerski studio Nadja Line Beograd

 

Frizure

U njima, zaista, posebno uživamo. Ima li šta lepše od toga da vam ulepšamo dan? Bilo da se fenirate, jer želite same sebi da budete lepe, imate neki važan sastanak, ili se spremate za izlazak sa onim koji vam se toliko dugo dopada – učinićemo sve da kosa ostavi poseban utisak. A vi nam obavezno javite šta vam je rekao!
A mature, svadbe i krštenja? Pa, naravno! Kao što smo već rekli, najviše volimo da učestvujemo u vašim najvažnijim datumima i da od kose napravimo malo remek delo. Jednostavno, volimo sa vama da delimo radost, a srećni smo kada ste vi zadovoljni.

I zato, ne plašite se promene, plašite se loših frizera. Pobrinite se da napravite pravi izbor, a sigurni smo da ćete vrlo brzo shvatiti da mi to jesmo.

Komentari

Ostavite odgovor