Salon lepote Your Majesty

Salon lepote Your Majesty

Podaci

Paštrovićeva 61 Čukarica , Beograd 064/991 93 50 https://yourmajestysalon.rs yourmajestysalon@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
09:00
21:00
09:00
21:00
09:00
21:00
09:00
21:00
09:00
21:00
09:00
21:00
Ne
Radi

O kompaniji

Vaše telo je vaš hram i ovo nikako nije fraza. Činjenica je da mu je potrebna nega, a ukoliko mu želite najbolje, onda ćete za njega odabrati kvalitet.

Salon lepote Your Majesty i njihov tim će se pobrinuti kako za vaše lice, tako i za vaše ruke i noge, odnosno kompletno telo, a možete pratiti i Instagram stranicu: @yourmajesty_salon

 

Salon lepote Your Majesty Beograd

 

Nalazimo se u Paštrovićevoj ulici, u blizini Hipodroma i lako ćete stići do nas, ma iz kog dela grada da dolazite.
Koncipirani smo tako da radimo kao salon lepote & Day Spa, a na raspolaganju smo vam u zavisnosti od vaših potreba.
Smatramo da je nega tela jako važna, jer ukoliko o njemu brinemo i to na pravilan i najbolji mogući način, ono će takođe brinuti o nama.
Salon smo otvorili s ljubavlju i sa željom da na jednom mestu pružimo sve ono što nam je neophodno.
Svaka osoba iz našeg stručnog tima poseduje visoko obrazovanje stečeno u Srbiji i inostranstvu (Holandija, London, Majami), a sa luksuznih kruzera su doneli i dugogodišnje iskustvo.
Na raspolaganju smo vam ukoliko imate bilo kakve nedoumice ili pitanja, a verujemo da ćemo zajedničkim razgovorom vrlo jednostavno doći do odgovora na pitanje šta je to što je baš vama potrebno.
Bilo da želite masažu, depilaciju, manikir, pedikir, japansko iscrtavanje obrva, ili profesionalno šminkanje, budite u potpunosti bez brige, jer se, uveravamo vas, prepuštate stručnim i nežnim rukama.

 

Usluge

U našem salonu možete dobiti:

– Profesionalno šminkanje
– Frizerske usluge
– Pedikir i manikir
– Masaže i tretmane lica
– Trajnu šminku
– Japansko iscrtavanje obrva
– Depilaciju
– Anticelulit tretmane
– Mezoterapiju bez igle

 

Salon lepote Your Majesty Beograd

 

Profesionalno šminkanje

Bilo da je u pitanju svečanost koja vas očekuje ili jednostavno želite da se profesionalci pobrinu za izgled vašeg lica, bez problema ćemo izaći svakom vašem zahtevu. Koristimo isključivo najkvalitetniju i profesionalnu šminku, te stoga ne treba da vas brine da li će šminka trajati ili stajati. Vi samo recite šta ste zamislili, ostalo je naša briga. I, ne brinite ako niste sigurni šta bi vam najbolje stajalo. Naši zaposleni znaju.

 

Frizerske usluge

Uredna i lepo negovana kosa je nešto što nikome ko vas pogleda neće promaći. Na kraju krajeva, vi ste ti koji će znati, što i jeste najvažnije. Šišanje, feniranje, farbanje, izvlačenje pramenova, ombre, sombre, balayage… sve tehnike su nam odlično poznate i rado ćemo ih primeniti na vama. Takođe, ukoliko niste sigurni da li bi neka frizura odgovarala obliku vašeg lica, ili boja vašem tenu, budite bez brige, rado ćemo vam pomoći da donesete najbolju moguću odluku.

 

Salon lepote Your Majesty Beograd

 

Pedikir i manikir

Lepi i uredni nokti su ogledalo svake žene i nemojte da dozvolite da vas iko ikada ubedi u suprotno. Bilo da želite klasičan pedikir, izlivanje noktiju, ili gel lak, sve što je potrebno jeste da odvojite vreme i prepustite se rukama naših devojaka.
Isto važi i za pedikir. Verujte nam, najteži posao će vam biti da odaberete boju, jer ih u ponudi zaista imamo mnogo.

 

Japansko iscrtavanje obrva

Ova tehnika podrazumeva da se u prvi sloj kože ubaci pigment koji je najpribližnije boje vaših prirodnih dlačica. Na ovaj način se dobija ujednačen i efektniji izgled obrva, a razlika između prirodnih i iscrtanih dlačica je u potpunosti neprimetna.
Rešite problem previše iščupanih, slabih, tankih i proređenih obrva ovom u potpunosti bezbolnom tehnikom.
U zavisnosti od tipa kože, trajnost tretmana iznosi od 6 do 18 meseci, što znači da ćete neko vreme biti mirni.

 

Salon lepote Your Majesty Beograd

 

Masaže

Ukoliko želite da kompletno opustite um i telo, masaža je onda savršen način da to i postignete. U zavisnosti od onoga što vam je potrebno, ili vašeg problema, odaberite tip masaže koji vam odgovara, ili ćemo se zajedno dogovoriti. Prepuštate se najstručnijim prstima, a rezultate ćete vrlo brzo i sami osetiti.

Komentari

Ostavite odgovor