Salon Toni

Salon Toni

Podaci

Džordža Vašingtona 14 Stari Grad , Beograd 011/303 00 30
tonilipovski@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
15:00
12:00
19:00

O kompaniji

Otkrijte Savršeno Ulepšavanje u Salonu Lepote Toni, Beograd

Drage dame i gospodo, dozvolite sebi trenutak opuštanja i luksuza u srcu Beograda – posetite frizerski salon Toni. Otkrijte kako malo vremena posvećeno sebi može učiniti čuda za vaše raspoloženje i samopouzdanje.

 

Besprekorne Frizerske Usluge

U našem salonu, frizure su više od zanata – one su prava umetnost. Naš tim stručnjaka posvećen je tome da vaša kosa izgleda savršeno. Bez obzira na to da li želite svežu promenu, novu boju ili samo malo doterivanja, kod nas ćete pronaći sve što vam je potrebno. Koristeći najkvalitetnije proizvode i pažljiv pristup, garantujemo vam izgled koji će vas oduševiti.

 

Salon Toni Beograd

 

Pedikir: Negujte Vaša Stopala

Vaša stopala zaslužuju pažnju jednako kao i vaša kosa. Zato vam nudimo vrhunski pedikir – bilo estetski ili medicinski. Prepustite se našim stručnjacima i doživite trenutke opuštanja dok se brinemo o zdravlju i lepoti vaših stopala.

Manikir: Ulepšajte Vaše Ruke

Za potpuni sklad, ne zaboravite na vaše ruke. Naše vešte manikirke koriste najnovije tehnike i trendove kako bi oblikovale i ulepšale vaše nokte. Bilo da želite klasičan manikir, trajni lak ili upečatljiv dizajn noktiju, kod nas ćete pronaći sve što vam je potrebno.

 

Salon Toni Beograd

 

Istaknite Vašu Prirodnu Lepotu

Obrve su okvir vašeg lica. Zato vam nudimo uslugu čupanja obrva koja će istaći vašu prirodnu lepotu i naglasiti konture vašeg lica. Poverite svoje obrve našim stručnjacima i doživite transformaciju.

Glatka i Svilenkasta Koža

Za sve one koji žele da se reše neželjenih dlačica, nudimo profesionalnu depilaciju. Bez obzira na deo tela koji želite da tretirate, naš tim će vam pružiti nežan i efikasan tretman, ostavljajući vašu kožu glatkom i svilenkastom.

Vaše zadovoljstvo je naša najveća nagrada. Zakažite svoj termin već danas i dozvolite sebi da zablistate u Salonu Lepote Toni, gde se svaka poseta pretvara u poseban doživljaj.

 

Salon Toni Beograd

Komentari

Ostavite odgovor