Frizerski salon Ninana

Frizerski salon Ninana

Podaci

Makedonska 30 Stari Grad , Beograd 063/884 19 11 ninana85@yahoo.com

O kompaniji

U frizerskom salonu NINANA možete dobiti sledeće usluge:
– Feniranje
– Šišanje
– Izvlačenje pramenova
– Više vrsta tretmana za suvu i oštećenu kosu
– Farbanje kose
– BIO ESKOVA
– Organski keratin

Radno vreme:
Pon-sub: 08-20h
Tel: 063/884-19-11

– Bio keratin bez formaldehida i teških hemikaljia (kiselina, amonijaka i glikolata)
– Nanosi se golim rukama
– Nema isparavanje koje šteti očiju
– Prijatan miris bez glavobolje
– Brazilski proizvod
– Ispravlja kovrdžavu-prirodnu kosu
– Puni vlakno keratinom i 100% ga regeneriše
– Daje sjaj i vraća prirodnost kosi
– Pravilnim održavanjem traje do 3 meseca

SVE O BRAZILSKOM KERATINU
Najvažnije je da se zna: Čovečje valkno sadrži oko 88% keratina. Nažalost, keratin se uništava sa prekomernim mehaničkim tretiranjima kao što su: feniranje, zagrevanje (koriščenje prese i pegle za ispravljanje kose i fenove) i hemiski procesi (farbanje, osvetljavanje, tretmani i potreba šampona koji u svom sastavu sadrže sulphate – SLES, DEA i PEG – štetni konzervansii dr….)
Svakoga dana, spoljašni faktori kao što su sunčevi zraci, vetar, zagadjen vazduh kao i mnogi slobodni radikali dodatno oštečuju vlakno kose.
(Brazilian Keratin Treatment – TRETMAN SA BRAZILSKIM KERATINOM)
Tretman sa brazilskim keratinom ima zadatak da oštećenoj kosi vrati prvobitni izgled, sjaj, elastičnos i živost. Preparati “BRAZILSKI KERTAIN” sa kojima se radi ovaj vid tretmana trebaju imati sledeće karakteristike:
• Da sadrži visoku koncentraciju hidroliziranog proteina koji je sastavljen od kiselina i kolagena.(keratina)
• Da ne sadrži formaldehid (veoma otrovna supstanca koja je nastrože zabranjena u kozmetičkim preparatima.Njegovim isparavanjem može se trajno narušiti zadravlje frizeri i njegovg klienta.
• Da ne sadrži fomalin (40% rastvor formaldehida koji se koristi u hemiskoj industruji kao učvršćivač ali je vemo otrovan ako se nadje u kozmetičkim preparatima koji su u direktan dodir sa čovečjom kožom.
• Da ne sadrži amonijum sredstvo koje se koristi za osvetljavanje i trajno ispravaljanje kose.
• Da je keratin dobijen iz biljnog ili životinjskog potekla, a ne sintetički.
• Da prilikom njegovog nanošenja na kosu netreba se osećati neprijatan miris koji izaziva glavobolju i pečenje očiju.
• Prilikom rada netrebaju se nositi rukavice (u slučaju ako ima formaldehida i fomalina obavezno rukavice, maska za lice i provetravanje prostorije gde se radi tretman) keratin pomaže i boljem rastu noktiju.
Za pravilnu upotrebu tretmana BRAZILSKOG KERATINA treba izbegavati klasične tople pegle i prese za kosu. Na temperature nad 170 C keratin sagoreva i ne postiže se krajnji efekat tretmana. 100% rezultati i krajnji efekat postiže se sa ULTRASONIC INFRARED PRESOM, prvom i jedinstvenom hladnom presom za regeneraciju i obnovu kose. Nova Revolucionarna ultrasonicna infracrvena tehnologija omogućava da se voda i keratin razlože na veoma niskoj temperaturi od 16C i putem infra crvenih zraka da se sjedine u strukturi vlakna. Krajnji rezultati su perfektni.
Da bi se keratin sto duže zadržao u kosi najbitije je da posle tretmana kosa ne tretira( pere) sa šamponima koji sadrže sulfate odnosno koji ne sadrze SLES.
Preporučuje se da se tretman radi posle godisnjih odmora kada kosa nije izložena direktno suncu i morskoj vodi.
U svetu tretmani Braziskog keratina rade se vec 7 godina u najekskuzivnijim salonima. Najbolje rezultate su pokazali preparati koji su proizvedeni u Brazilu (ORIGINALNI). Na trzistu se sreću različite kopije BRAZILSKOG TREMANA čiji su proizvodjači iz USA, IZRAELA, ŠPANIJE i dr…

Cena keratina je na AKCIJI u frizerskom salonu Ninana – umesto 12000din, samo 5000din!

Komentari

Ostavite odgovor