Frizerski atelje Dragan

Frizerski atelje Dragan

Podaci

Sterijino sokače bb Vršac 013/832 550
dragankotrlja@yahoo.com

O kompaniji

U Vršcu, gradu, čije je obeležje brdo sa kulom, vinogradi, vino i košava, davne ’95-god otvorila su se širom vrata tada malog frizerskog salona ‘Dragan’. Od tada, već 16. godina, za Vas smo tu svakoga dana, da brinemo o izgledu Vaših frizura i damo poseban pečat kada neka izuzetna prilika od Vas zahteva i neku ekskluzivu. Zahvaljujući Vasem ukazanom poverenju, ‘mali’ frizerski salon ‘Dragan’ postaje ‘Frizerski atelje Dragan’ na novoj adresi: Sterijino sokače bb (ovde smo već 8 godina).

Naš tim zaposlenih će Vam uz iskren osmeh ponuditi sve frizerske usluge i razne tretmane. Osim standardnih usluga, Dragan edukuje svoje zaposlene inovacijama sa brojnih seminara iz zemlje i inostranstva (’04. London, ’05. Barselona, ’06. London, ’07. Barselona, ’08. London, ’09. Prag, ’10. Berlin, ’11. Bolonja i Amsterdam) edukativno potkovan znanjem od najboljih predavača koji diktiraju modne svetske trendove (Vidalsasun, Tony and Gay) Dragan Kotrlja u svoj Vršac donosi i veliki broj inovacija i pre svega edukuje svoje klijente o negovanju kose fantastičnim tretmanima.

Draganov rad, požrtvovanost, iskustvo, koje je rezultiralo velikim brojem veoma zadovoljnih klijenata oba pola, učinili su to da 2010.god. ovaj Frizerski atelje postane brendiran. Svestan da se tendencije menjaju svakodnevno raznim inovacijama u ovoj profesiji, Dragan obećava da će se i dalje nadograđivati znanjem sa raznih domaćih i inostranih seminara, vodeći računa o broju svojih zadovoljnih klijenata oba pola, uprkos svakodnevnoj košavi po kojoj svi pamte Vršac.

Komentari

Ostavite odgovor