Salon lepote Tina Lux

Salon lepote Tina Lux

Podaci

Jurija Gagarina 14a, lokal br. 5 (zgrada Neven) Novi Beograd , Beograd 060/600 77 01 https://www.instagram.com/tina_lux_salon_lepote/ valentina.ivovic09@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
20:00
11:00
18:00

O kompaniji

Dobrodošli u Salon lepote Tina Lux, vašu oazu uživanja i savršenstva gde se vaše želje pretvaraju u stvarnost. Sa našim širokim spektrom tretmana za telo i lice, obećavamo vam vrhunski doživljaj koji će vas osvežiti i očarati.

Započnimo putovanje ka vašem savršenstvu kroz našu ponudu tretmana tela. Za oblikovanje tela i smanjenje masnih naslaga nudimo inovativne tretmane poput kavitacije, mezoterapije, radio talasnog liftinga i vakuum masaže. Uz limfnu drenažu i razne vrste masaža kao što su anticelulit, relax, šijacu masaža, i masaža stopala, osećaćete se osveženo i opušteno.

Ako je vaš fokus na tretmanima lica, na pravom ste mestu. Naši stručnjaci pružaju širok spektar tretmana, od karbonskog laserskog pilinga, preko green peel-a, do dijamantske mikrodermoabrazije. Za podmlađivanje i revitalizaciju kože lica nudimo tretmane kao što su anti-age terapija, tretmani hidratacije, energički tretmani, tretmani sa kolagenom stimulacijom i mnoge druge. Naši tretmani lica pružaju sveobuhvatnu negu koja će vas osvežiti i učiniti da zablistate.

Ne zaboravljamo ni tretmane posebnih delova tela. Za lepši izgled ruku nudimo tretmane mezoterapije, a za korekciju oblika i izgleda zadnjice brazilsko podizanje zadnjice. Takođe, naši tretmani uklanjanja dlaka su trajni i efikasni, koristeći najnoviju tehnologiju laserske epilacije.

A kada je reč o dodatnim uslugama, naš salon nudi pedikir, manikir, depilaciju, kao i profesionalno šminkanje sa vrhunskim proizvodima kao što su Mac, Lancome, Shisaido i Estee Lauder. Bilo da se pripremate za poseban događaj ili jednostavno želite da se osvežite, naš tim stručnjaka će se pobrinuti da izgledate i osećate se najbolje moguće.

U Salonu lepote Tina Lux, vaša lepota je naš prioritet. Posetite nas i doživite vrhunski kvalitet usluge koji će vas ostaviti osveženim, obnovljenim i punim samopouzdanja. Vaša lepota zaslužuje najbolje, zato nam se pridružite i dopustite nam da vas očaramo.

Komentari

Ostavite odgovor