Salon Royal

Salon Royal

Podaci

Paunova 9 Voždovac , Beograd 011/453 23 08
060/696 57 20
https://www.instagram.com/royal_massage_centar avista.2018@yahoo.com

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/firmesrb/public_html/wp-content/themes/firmesrbije-v2/framework/addons/fs-addons.php on line 159
ponutosrečetpetsubned
Ne
Radi
Ne
Radi
Ne
Radi
Ne
Radi
Ne
Radi
Ne
Radi
Ne
Radi

O kompaniji

Lepo i negovano telo je nešto čemu bi svi trebalo da težimo. Međutim, telo ne čini samo ono što je vidljivo i dostupno spolja, a u današnje vreme, kada svi živimo užurbano i kada smo konstantno pod pritiskom, jako je važno pronaći način da ga oslobodimo od stresa i toksina.

Salon Royal na Banjici će vam pružiti sve ono što je vašem telu potrebno da bi bilo lepo i negovano, ali i zdravo.

 

Salon Royal Banjica Beograd

 

SAVRŠENA OAZA MIRA

Verujemo da ćete, u umirujućem ambijentu našeg salona, pažljivo biranih pastelnih nijansi, svaki put uživati. Njega je, zamišljajući kako bi trebalo da izgleda oaza mira, otvorila maser za terapeutske, antistres masaže i maderoterapiju lica i tela.

Potrebno je samo da se odlučite za vrstu tretmana i da se prepustite sposobnim rukama, a uz usluge koje su vam na raspolaganju ćete, istovremeno, postići i do nekoliko puta bolji efekat.

 

ZAJEDNO DO REŠENJA

Bilo da želite maderoterapiju, relaks masažu, ili limfnu drenažu, salon Royal je pravo mesto za vas. Štaviše, čak i da ne znate šta želite i šta vam je potrebno, budite slobodni da dođete, kako bismo se upoznali i zajedno procenili šta je ono što je vašem telu neophodno.

Ali, hajde da krenemo redom i da vas prvo upoznamo sa nekim od usluga koje nudimo.

 

MADEROTERAPIJA

U pitanju je posebna vrsta masaže, a za nju se koriste specijalne oklagije. Upravo one, pravilnim korišćenjem, daju fenomenalne efekte, a vaše telo oslobađaju, kako celulita, tako i toksina. Ova, u svetu već uveliko popularna terapija, zaista pruža brojne benefite, a proizvodnja prirodnog kolagena, zategnuta i vitalna koža su samo neki od njih.

 

U ponudi su:

  • Maderoterapija celo telo 45-60 minuta – 1.300 dinara
  • Paket od 10 tretmana maderoterapije tela – 11.000 dinara
  • Paket od 10 tretmana maderoterapije tela + 5 Vacuum Fit 100 – 15.000 dinara
  • Maderoterapija lica 30 minuta – 1.900 dinara
  • Maderoterapija lica+hijaluron maska+hijaluron serum – 2.200 dinara

 

Ukoliko želite da počnete i da se „topite“, Termo IR ćebe je pravi izbor za vas. Za samo 30 minuta ćete izgubiti 600 kalorija i što je najvažnije, Termo IR ćebe topi masne naslage i predstavlja fenomenalan detox za vaše telo.
*30 minuta – 1.100 din.

 

BIOPTRON LAMPA

U kombinaciji sa relax i terapeutskom masažom, dobićete najbolje rezultate. Detalje ćemo vam vrlo rado objasniti u telefonskom, ili razgovoru uživo.
*8 minuta – 300 din.

 

Vacuum Fit 100:

U pitanju je tretman na bazi naizmeničnog hlađenja i zagrevanja tela, koji služi za poboljšanja cirkulacije, bolju prokrvljenost i oslobađanje od celulita.
Preporučujemo da ovaj tretman kombinujete sa maderoterapijom.
*40 minuta – 900 din.

 

Salon Royal Banjica Beograd

 

Naravno, tu su i klasične masaže, odnosno one koje su vam jako dobro poznate i koje će vam, ma kako se osećali, uvek dobro doći:

  • Antistres relax masaža
  • Terapeutska masaža
  • Terapeutska masaža lica
  • Limfna drenaža
  • Ručna anticelulit masaža

 

Kako smatramo da je komunikacija ključ dugoročne i uspešne saradnje, budite slobodni da nam se obratite za sva pitanja. Rado ćemo kreirati paket usluga prema vašim potrebama i ciljevima, jer mi imamo samo jedan cilj, a to je da iz našeg salona izađete zadovoljni i da učinak bude maksimalan i dugotrajan.

Dobro došli!

Komentari

Ostavite odgovor