Kozmetički salon Blondy

Kozmetički salon Blondy

Podaci

Smderevski put 11 Zvezdara , Beograd 063/180 86 40 https://www.instagram.com/blondy_bilja/ biljanamasamilos@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
08:00
18:00
08:00
18:00
08:00
18:00
08:00
18:00
08:00
18:00
Ne
Radi
Ne
Radi

O kompaniji

Pitajte bilo koju ženu šta najviše želi i skoro svaka će vam reći da joj je važno da bude lepa, negovana i oslobođena stresa.
I sjajno bi bilo kada bi postojalo mesto na kome može sve to da postigne.
Mi možda ne možemo sve, ali kada su u pitanju ove tri stvari, odlično znamo šta radimo.

Kozmetički salon Blondy pruža usluge nege noktiju i kože, kao i depilacije i stručnih masaža.

 

Kozmeticki salon Blondy Zvezdara Beograd

 

Znali smo šta želimo i znali smo da želimo samo najbolje za vas. Takve saradnike smo i birali. Stručne i one koji odlično znaju šta rade. I zato ćete, za koju god uslugu se kod nas odlučili, uvek moći da budete sigurni da ste u rukama pravih profesionalaca. Cilj nam je da, zajedno sa vama, radimo na vašoj lepoti, ali i da vam pomognemo da se oslobodite stresa ili rešite neki zdravstveni problem. Zbog toga kod nas možete da dobijete uslugu manikira, pedikira, ali i terapeutske i sportske masaže. Naravno, radimo i relax i mnoge druge, a ono što je sigurno jeste to da ćete, nakon tretmana, vi osećati mnogo bolje, što je i najvažnije. Rado ćemo brinuti i o vašem licu, te ćete tako moći da dobijete i uslugu tretmana, odnosno čišćenja lica hijaluronom. Naravno, ukoliko vam je potrebna depilacija, takođe ste na pravom mestu, a otvoreni smo i za sve kritike i predloge.
Istini za volju, nekada nismo ni sigurne šta nam je sve potrebno i na čemu bi trebalo da radimo, što ne treba da vas spreči da nas posetite, jer ćemo kroz razgovor, sasvim sigurno, doći do neophodnih informacija, a ubrzo i prionuti na posao. Lako ćete nas pronaći, nalazimo se na Zvezdari, u blizini caffe – bara “Kocka” i vrlo smo prepoznatljivi. U slučaju da se, ipak ne snalazite, budite slobodni da nas pozovete i naše ljubazno osoblje će vam dati bliže instrukcije.

 

USLUGE

U našem salonu možete dobiti sledeće usluge:

– Manikir
– Pedikir
– Izlivanje noktiju
– Gel lak
– Topla/hladna depilacija
– Tretman lica (tretman čišćenja lica hijaluronom)
– Estetski pedikir
– Masaže (anticelulit, relax, terapeutska, sportska, masaža protiv glavobolje)

 

Kozmeticki salon Blondy Zvezdara Beograd

 

Manikir i pedikir

Odraz svake negovane žene, svakako, jesu nokti. I ne samo da su odraz negovanosti, već većina ljudi prvo njih primeti, bilo da su u pitanju oni na rukama ili na nogama. Međutim, mnoge od nas imaju problem kada je nega noktiju u pitanju, jer mnoge od nas to ne mogu same da rade. Barem ne onako kako to rade profesionalne kozmetičarke. I u tome nema ničeg ni strašnog, ni lošeg, ali je u takvim slučajevima najbolje da posao prepustite onome ko za to jeste stručan. Ili, ukoliko jednostavno želite da odmorite i priuštite sebi malo zadovljstvo. Bilo da želite manikir, ili pedikir, naše devojke vam stoje na usluzi. Na vama je samo da odaberete boju i za sat dva ćete ponosno moći da pokažete svoje osvežene i tip-top sređene nokte.

 

Izlivanje noktiju

Danas želite kratke nokte, a to već sutra može da se promeni, jer žene… i ko bi mogao da nas krivi kad je toliko opcija pred nama? Mada, postoji i ona druga opcija a to je da neki nokat povremeno pukne i sad, zašto da sečete sve ostale, kada biste taj jedan mogli da izlijete? Verujte nam na reč, niko neće ni primetiti. Nego, da se vratimo na onu prvu opciju. Dakle, u slučaju da imate kraće, a želite nešto duže nokte, ne morate da čekate da izrastu, jer ćemo ih vrlo jednostavno izliti do željene dužine. Vaši nokti će neometano rasti, a sve što je potrebno jeste da, na svakih nekoliko nedelje, uradimo korekciju. Rado ćemo vas uputiti u sve detalje u vezi sa ovom tehnikom. I ne brinite, u potpunosti je bezbolna.

 

Kozmeticki salon Blondy Zvezdara Beograd

 

Gel lak

Koliko god negovali nokte, činjenica je da oni umeju da popucaju. Nekada vam jednostavno fali neki vitamin, a nekada ste možda malo više prali sudove ili radili po kući. I zato je gel lak idealno rešenje za ovakve situacije. Vašim noktima će dati potrebnu jačinu, a osim povremene korekcije, nije mu potrebno dodatno održavanje. I u ovoj slučaju, odabir boje će biti vaš najveći “problem”. Skidanje gel laka je takođe brzo i bezbolno, pa, nakon što ga jednom budete probali, nećete moći ni da zamislite svoje nokte bez njega.

 

Depilacija (toplim i hladnim voskom)

Skidanje neželjenih dlačica nekada može da bude neprijatno iskustvo. Može, ukoliko osoba koja to radi, ili vi niste stručni. Zato ćemo vas uvek posavetovati da taj deo posla prepustite onima koji su za to obučeni. Pogotovo kada je u pitanju depilacija toplim voskom koji zahteva pažljivo rukovanje. Kako već možete da shvatite iz naziva, topli vosak se zagreva na određenoj temperaturi i neophodno je da se njime pažljivo barata, jer previše zagrejan vosak može da opeče kožu, što svakako ne bi bilo dobro. I sada ste se možda zapitali zbog čega se onda ne bi koristio samo hladan vosak? Kao i sve, tako i jedna i druga vrsta depilacije imaju svoje prednosti. Ona hladnim voskom je možda jednostavnija, ali ona koja bude rađena toplim će se pobrinuti da svaka dlačica bude uklonjena, što trakama, koje se koriste za depilaciju hladnim voskom, baš i nije moguće, jer one ne mogu da zahvate baš sve. Za koju god da se odlučite, nećetr pogrešiti, ali u slučaju da ste u nedoumici, rado ćemo vam dati savet, što u odnosu na efekat koji želite da postignete, što u odnosu na ono što bi vašoj koži više prijalo.

 

Tretman lica (tretman čišćenja hijaluronom)

Eksperti iz sveta lepote sve više i više koriste hijaluron od kada su otkriveni njegovi benefiti, a sve češće ga možete pronaći i u proizvodima za čišćenje.
Da bi lice bilo sjajno i zdravo, zaista nije dovoljno da se samo redovno umivate. Potrebno je da, makar povremeno, uradite poneki tretman. Mi preporučujemo onaj koji podrazumeva čišćenje hijaluronom. U pitanju je supstanca koja je prirodno prisutna u našem telu, a za funkciju ima da koži obezbedi neophodnu vlažnost. Međutim, kako koncentracija hijalurona s godinama opada, stručnjaci su se dosetili da ga, kroz različite proizvode, nadoknade. Ovim tretmanom ćete moći da budete sigurni da je vaša koža uvek hidrirana, a kada je tako, onda imate odličan preduslov da bude i zdrava. Brinite o njoj i ona će znati kako da vam zahvali.

 

Estetski pedikir

Stopala su najopterećeniji deo tela, pogotovo jer nose svu našu težinu, a nju ponekad i nije baš lako konstantno nositi i još ako volite da pešačite… sa toplijim danima, izlazimo iz zimske obuće i koža lakše diše. Međutim, posledice konstantnog nošenja čarapa i zavlačenja stopala u zimsku obuću u kojoj svakodnevno provodimo sate, nekada baš i nisu prijatni. Tvrda i ispucala koža, svrab stopala, pa čak i neprijatan miris mogu biti samo neke od njih. I zato je odlično rešenje da povremeno uradite estetski pedikir. Ovo se preporučuje i u letnjem periodu, ali je posebno važan tokom zimskog i nakon njega. Da pojasnimo, estetski pedikir podrazumeva uklanjanje mrtvih ćelija i hranjenje kože stopala, što će joj omogućiti hidriranost, odnosno neophodnu vlažnost. Ono što je najvažnije, koža stopala će ponovo postati meka, a nokti lepi i negovani.

 

Kozmeticki salon Blondy Zvezdara Beograd

 

Masaže

Nekome je potrebno opuštanje, nekome masaža određenog dela tela, a neko bi, uz pomoć masaže, mogao da reši i određeni zdravstveni problem. Šta god da je vaš razlog, masaža je uvek, verujte nam na reč, odlično rešenje. Bilo da želite da opustite stegnute mišiće, ili da vam je potrebna kao vrsta terapije, mi ćemo se pobrinuti da dobijete najbolju. Masažom svakako opuštate telo, a jedino tako će ono moći da radi u vašu korist. Odaberite relax, anticelulit, terapeutsku, sportsku, ili masažu protiv glavobolje. Naravno, možete nam izložiti i problem, pa ćemo zajedno doneti odluku koja vam je najpotrebnija.

 

Osim navedenog, Blondy pruža i usluge profesionalnog šminkanja.

 

Nega tela počinje odlukom da o njemu brinete. Na vama je da je donesete, a na nama da uradimo sve ostalo.

Dobro došli!

Komentari

Ostavite odgovor