Salon lepote Kalisi

Salon lepote Kalisi

Podaci

Bulevar Arsenija Čarnojevića 184 Novi Beograd , Beograd 069/656 545 valentinasakotic22@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
16:00
Ne
Radi

O kompaniji

Salon Lepote Kalisi: Kompletna Nega i Vrhunska Usluga u Novom Beogradu

 

Blagodeti Brige o Telu i Nezi Kože

Briga o svom telu i nezi kože nije samo estetska potreba, već i važan deo očuvanja zdravlja i dobrobiti. Redovni kozmetički tretmani mogu značajno doprineti vašem izgledu i samopouzdanju. Ne samo da ćete izgledati bolje, već ćete se i osećati bolje. Čista i zdrava koža, negovani nokti i opušteni mišići doprinose boljem raspoloženju i smanjenju stresa. Kvalitetna nega lepote može sprečiti mnoge probleme s kožom, kao što su akne, suvoća i starenje, i pomoći vam da izgledate mladoliko i sveže.

 

Salon lepote Kalisi Beograd

 

Prednosti Epilacije i Depilacije Šećernom Pastom

Epilacija je popularna metoda trajnog uklanjanja dlačica koja pruža dugotrajne rezultate. Jedna od glavnih prednosti epilacije je to što uklanja dlačice iz korena, što znači da će proći više vremena pre nego što ponovo izrastu. Takođe, redovnom epilacijom dlačice postaju tanje i ređe, što dodatno olakšava održavanje glatke kože.

Depilacija šećernom pastom je prirodan i efikasan način uklanjanja dlačica. Ova metoda je manje bolna od tradicionalne depilacije voskom i manje iritira kožu. Šećerna pasta je napravljena od prirodnih sastojaka, što je čini sigurnom za sve tipove kože, uključujući i osetljivu kožu. Pored toga, šećerna pasta ne lepi se za kožu već samo za dlačice, što znači manje crvenila i iritacije nakon tretmana.

 

Salon Lepote Kalisi: Vaše Mesto za Kompletan Užitak i Negu

Salon Lepote Kalisi, smešten u Novom Beogradu, nudi sve što vam je potrebno za kompletnu negu tela i duše. Sa dugogodišnjim iskustvom u pružanju vrhunskih kozmetičkih usluga, naš tim profesionalaca je posvećen vašem zadovoljstvu i lepoti.

 

Salon lepote Kalisi Beograd

 

Širok Spektar Usluga za Savršenu Negu

U našem salonu možete uživati u različitim vrstama masaža koje su osmišljene da vam pruže opuštanje i olakšanje od stresa. Relax masaže su idealne za duboko opuštanje, antistres masaže pomažu u oslobađanju od svakodnevne napetosti, dok anticelulit masaže, uključujući ručne i masaže oklagijama, pomažu u smanjenju celulita i oblikovanju tela.

Pored masaža, nudimo i usluge manikira i pedikira, koji će učiniti da vaši nokti izgledaju negovano i uredno. Naši stručnjaci koriste vrhunske proizvode i tehnike da bi vaši nokti bili zdravi i lepi.

Za one koji žele dodatni sjaj i definiciju, tu su i air brush tretmani, lash lift i brow lift, koji će vašim trepavicama i obrvama dati prirodan, ali upečatljiv izgled.

U Salonu Lepote Kalisi verujemo da je lepota u detaljima. Zato se trudimo da svakom klijentu pružimo personalizovanu uslugu i nezaboravno iskustvo. Posetite nas i otkrijte zašto smo najbolji izbor za vašu negu i lepotu u Novom Beogradu.


Salon Lepote Kalisi je vaša destinacija za vrhunske kozmetičke tretmane i kompletnu negu. Sa nama, svaki trenutak posvećen sebi je trenutak čiste radosti i zadovoljstva. Dođite i uverite se zašto naši klijenti veruju da je Kalisi najbolji salon lepote u gradu.

Komentari

Ostavite odgovor