Aloe Vera preparati Budućnost

Aloe Vera preparati Budućnost

Podaci

Baštovanska 54b Voždovac , Beograd 063/435 808, 064/041 08 93 https://www.facebook.com/putzdravogzivotaalojavera veroljubklaric@yahoo.com
ponutosrečetpetsubned
07:00
24:00
07:00
24:00
07:00
24:00
07:00
24:00
07:00
24:00
07:00
24:00
07:00
24:00

O kompaniji

Naša koža i organizam zaslužuju samo najbolje, a opšte je poznato da najbolje uvek dolazi iz prirode. Aloe Vera Barbadensis Miller je biljka koja se, još od davnina, izdvaja po svojstvima koja na kožu deluju krajnje blagotvorno i umirujuće. Aloja je toliko moćna da utiče i na kožu, organizam, ali i psihu.

Za negu lica i tela, smirivanje opekotina, ali i otklanjanje stresa i jačanje imuniteta, iskoristite potpuno prirodne preparate od Aloe Vere Budućnost. Sve ih možete pronaći na jednom mestu, a toliko su dobri saveznici da će vam pomoći čak i u borbi protiv viška kilograma, pritom ih možete koristiti i kao dopunu u ishrani.

Naravno da nijedan proizvod ne bi trebalo da kupujete napamet, ili samo zato što vam se dopada njegovo ime i zato bi najbolje bilo da vas uputimo u njihov sastav i dejstvo, a onda ćete i sami znati koji od njih je najbolji izbor za vas.

 

Aloe Vera Nectar

 

Forever Aloe Berry nectar

Nažalost, mnogi od nas imaju problem sa anemijom, umorom i nedostatkom energije. To ne mora da bude ništa strašno, pogotovo ako se drži pod kontrolom i ako koristite odgovarajuće proizvode. Forever Aloe Berry Nectar je osvežavajuć napitak koji će u potpunosti osvežiti vašu krvnu sliku i organizam. Njegov glavni sastojak je Aloe Vera gel, a u sebi sadrži i dodatak severnoameričke brusnice i jabuke. Toliko je delotvoran da ga mogu koristiti i oni koji imaju problem sa bešikom i urinarnim sistemom.

 

Forever Kids multivitamini za imunitet dece

Kao što i samo ime kaže, ovo pakovanje multivitamina za žvakanje je namenjeno deci. Budite bez brige, kreirano je tako da vaši mališani neće imati nikakav problem da ih „savladaju“. Prijatnog je ukusa, koji će im se, verujemo, posebno dopasti. Ono što je najvažnije, Forever Kids multivitamini sadrže apsoluno sve vitamine i minerale koji su neophodni za pravilan rast i razvoj dece, uključujući i gvožđe koje je jedna od najvažnijih komponenti. Nedostatak ovog minerala može da utiče na razvoj mnogobrojnih bolesti, ali i da naškodi celokupnom imunom sistemu i upravo zato je on novi dodatak koji se nalazi u sastavu Forever Kids-a.

 

Forever Freedom

I u ovom slučaju smo se oslonili na prirodu, pa je tako Forever Freedom napitak na bazi Aloe vere i materija koje će se pobrinuti da vaši zglobovi budu zdravi i pokretljivi. Glukozamin-sulfat i hondroitin-sulfat su dva elementa koja u sebi imaju prirodna svojstva koja poboljšavaju rad hrskavice i čine je pokretljivom i elastičnom i upravo oni su glavni sastojci ovog napitka. Pored njih, među sastojcima se nalazi i Sumpor – sastojak koji je neophodan za zdravo funkcionisanje zglobova. On, u kombinaciji sa ostalim sastojcima, donosi fantastične rezultate. Preporučuje se svima koji pate od bolova u zglobovima, a posebno starijim osobama koje godinama prirodno gube ove supstance u telu. Upotrebom Forever Freedom napitka, ostaćete zdravi i pokretni, a na godine ćete gledati samo kao na poglavlje više u životu.

 

Aloe Vera Preparati Buducnost Beograd

 

Clean 9 Ultra Chocolate

U želji da za vas kreiramo nešto posebno, sastavili smo Clean 9 Ultra Chocolate – jedinstveni paket koji je koncipiran tako da vam, uz upotrebu svih proizvoda, pomogne da, zajedničkim delovanjem, izbacite toksine iz organizma. Njega je potrebno da koristite samo devet dana i da onda uživate u rezultatima. Vaš organizam će se u potpunosti regenerisati, a osetićete i da ste puni energije i mnogo vitalniji. Jednostavno, opšte stanje vašeg organizma će se popraviti.

Šta sadrži paket Clean 9 Ultra Chocolate

  • 2 komada Forever Aloe Vera Gel (15)
  • 1 komad Forever Lite Ultra Chocolate (471) – 15 porcija

1 komad Clean 9 Inner pack (474) sadrži

  • Forever Fiber – 9 kesica
  • Forever Garcinia Plus – 54 gel kapsule u blister pakovanju
  • Forever Therm Therm – 18 tableta u blister pakovanju

+ Global šejker
+ FIT krojački metar
+ Priručnik Clean 9

 

Posebno smo obratili pažnju na negu kože i za vas kreirali Aloe Vera Shield Stick. Ovaj prirodni preparat će vašoj koži pružiti najbolju zaštitu. Izuzetno smo ponosni na činjenicu da, za razliku od stikova drugih proizvođača, Aloe Vera Shield Stick ne sadrži štetne sastojke. A, kada su tragovi na odeći u pitanju… i na njih možete da zaboravite! Ipak, smatramo da je najvažnije to da će vaša koža duže ostati sveža i bez neprijatnih mirisa.

 

Aloe Vera Preparati Buducnost Beograd

 

Da ne zaboravimo!

Ukoliko spadate u one koji kožu ne štite od sunčevih zraka, pravite veliku grešku. Njihov negativan uticaj dovodi do raznih promena na koži, uključujući i one maligne. I zato je bolje da o njoj na vreme povedete računa, a mi smo, u želji da u tome pomognemo, kreirali Aloe Sun Screen. Slobodno možemo da kažemo da je ovo, zapravo, 2u1 preparat, jer osim što će štititi vašu kožu, takođe će je i negovati i učiniti je mlađom i zategnutijom. Ovaj preparat u sebi sadrži zaštitni faktor 30, što je sasvim dovoljno da u svako doba dana budete zaštićeni, ali i hidrirani.

 

Naša misija je bila da spojimo zdravlje, negu i prirodu, a ovim proizvodima smo, nadamo se, u tome i uspeli. Odaberite onaj koji vam najviše odgovara i poklonite svom organizmu ono što zaslužuje.

Komentari

Ostavite odgovor