Sredstvo za uklanjanje vaški – emulzija Beovaškica

Sredstvo za uklanjanje vaški – emulzija Beovaškica

Podaci

061/175 70 95 beovaskica@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
09:00
18:00
Ne
Radi

O kompaniji

Sredstvo za uklanjanje vaški – Emulzija Beovaškica

 

Vaške i njihova štetnost

Vaške su mali insekti koji parazitiraju na ljudskom vlasištu, hraneći se krvlju domaćina. Prisustvo vaški može izazvati intenzivan svrab i iritaciju kože, što može dovesti do češanja i sekundarnih infekcija. Vaške se lako prenose kontaktom sa zaraženom osobom ili deljenjem predmeta kao što su četke za kosu, kape i peškiri. Iz tog razloga, važno je brzo i efikasno ukloniti vaške kako bi se sprečilo dalje širenje i nelagodnost.

 

Zašto je važno ukloniti vaške?

Osim što izazivaju fizičku nelagodnost, vaši mogu negativno uticati na kvalitet života, posebno kod dece. Deca su često meta vaški zbog bliskih kontakata u školama i vrtićima. Stalni svrab može ometati san i koncentraciju, što dalje može uticati na njihov uspeh u školi i opšte zdravstveno stanje. Efikasno uklanjanje vaški je stoga neophodno kako bi se osiguralo zdravlje i dobrobit vaše porodice.

 

Emulzija Beovaškica – Prirodno rešenje za vaške

Emulzija Beovaškica je napravljena od potpuno prirodnih sastojaka, sa osnovom od lavande i badema. Ovi sastojci nisu samo efikasni u uklanjanju vaški, već su i blagi prema koži i kosi, čineći ovaj proizvod idealnim za decu i osobe sa osetljivom kožom. Lavanda je poznata po svojim antiseptičkim i umirujućim svojstvima, dok bademovo ulje hidrira i neguje vlasište.

 

Prednosti Emulzije Beovaškica

  • Efikasno uklanjanje vaški: Emulzija Beovaškica brzo i pouzdano eliminiše vaške i gnjide.
  • Prirodni sastojci: Formulacija na bazi lavande i badema pruža nežnu negu vlasištu.
  • Bezbolno raščešljavanje: Zahvaljujući hidratantnim svojstvima badema, raščešljavanje kose nakon upotrebe emulzije je lako i bezbolno.
  • Praktična upotreba: Emulzija dolazi u paketu sa specijalnim češljićem za lako uklanjanje vaški i gnjida.

Cena kompleta, koji uključuje emulziju i češljić, iznosi 2000 dinara. Osim toga, omogućeno je slanje proizvoda poštom, što dodatno olakšava kupovinu. Za apoteke i distributere, nudimo posebne pogodnosti i popuste za saradnju.

 

Kako koristiti Emulziju Beovaškica?

  1. Nanošenje: Nanesite dovoljnu količinu emulzije na suvu kosu, vodeći računa da dobro pokrijete celo vlasište i kosu do krajeva.
  2. Delovanje: Ostavite emulziju da deluje 30 minuta, kako bi aktivni sastojci imali dovoljno vremena da efikasno deluju.
  3. Raščešljavanje: Koristeći priloženi češljić, pažljivo raščešljajte kosu, uklanjajući sve vaške i gnjide.
  4. Ispiranje: Temeljno isperite kosu toplom vodom i blagim šamponom.

Zaključak

Emulzija Beovaškica predstavlja efikasno, prirodno i nežno rešenje za uklanjanje vaški. Sa svojom formulacijom na bazi lavande i badema, ne samo da eliminiše vaške, već i neguje vlasište i kosu. Dostupna po pristupačnoj ceni od 2000 dinara i mogućnošću slanja poštom, Emulzija Beovaškica je idealan izbor za porodice i distributere koji žele efikasno sredstvo za borbu protiv vaški. Kontaktirajte nas za posebne ponude i saradnju sa apotekama.

Komentari

Ostavite odgovor