Salon lepote Nail Art Salon

Salon lepote Nail Art Salon

Podaci

Bulevar Despota Stefana 96 (ulaz iz Ilirske) Palilula , Beograd 011/275 90 08
064/032 66 44
http://www.facebook.com/pages/Nail-art-salon/210050835707711 nailartsalon@yahoo.com

O kompaniji

Svratite u našu malu oazu lepote i zablistajte punim sjajem! Nikako nemojte zanemariti svoje lice, nokte, kožu, i nastojte da se negujete iznutra, ali i spolja. Salon lepote Nail Art će Vam u tome pomoći.

Da li ste znali da veliki broj ljudi, pri upoznavanju sa nekim, procenjuje tu osobu na osnovu izgleda ruku i noktiju? Stoga Vam toplo preporučujemo da svratite do nas, i odradite manikir ili pedikir, kako biste uklonili sve zanoktice i nedostatke na nokatnoj ploči. Pravilnom negom noktiju na rukama i nogama, znatno ćete ih ojačati i učiniti trajnijim. Ukoliko imate problema sa uraslim noktima, žuljevima i kurijim očima, medicinski pedikir je tretman koji ne smete propustiti! Brzo, bezbolno i potpuno sterilno.

Privlačan izgled, ali i zaštitu noktiju obezbedićete i nadogradnjom noktiju. Odaberite odgovarajuću dužinu, i mi ćemo uraditi nokte, koji će dati jedan potpuno novi izgled Vašim noktima. Tu smo i za sve predloge o dizajnu i idejama o boji noktiju.

Bilo da preferira toplu ili hladnu, svaka dama (a sve češće i gospodin) definitivno bira depilaciju voskom kao način uklanjanja neželjenih dlačica. U izuzetno pedantnom i čistom ambijentu, uz korišćenje traka i voska, uz poštovanje svih higijenskih propisa, vršimo depilaciju svih delova tela. Vosak se zagreva na 80 stepeni, i prenos bakterija i gljivica je gotovo nemoguć. Naše stručno osoblje depilaciju će obaviti preciznim i brzim pokretima, bez rizika od opekotina ili podliva. Ukoliko ipak preferirate depilaciju hladnim voskom, i tu Vam možemo izaći u susret.

Kako biste zasijali na maturi, svadbi, nekom nastupu ili bilo kom događaju na kom će sve oči biti uprte u Vas, pomoći ćemo Vam da istaknete sve lepote lica. Korišćenjem najkvalitetnije šminke u rukama našeg profesionalnog šminkera, uzimajući u obzir crte lica, ten i predlog dame, izgledaćete svežije i privlačnije.

Iako je već širom sveta poznato kao velika opasnost po zdravlje, pravilno dozirano izlaganje solarijumu, može čak i pozitivno uticati na imunitet, i vitamin D u organizmu. Higijena solarijuma kao i ispravnost solarijuma su nam na prvom mestu. Takođe, ne zanemarujemo ni zdravlje naših klijenata i stoga ne preporučujemo boravak u solarijumu, osobama mlađim od 18 godina.

Vaša lepota, naš je zadatak. Posetite nas!

Komentari

Ostavite odgovor