Kozmetički salon Lady Luna

Kozmetički salon Lady Luna

Podaci

Partizanske avijacije 25, lok.19 Novi Beograd , Beograd 011/317 80 79
064/633 89 43

O kompaniji

Kozmetički salon za negu lepote „Lady Luna“ nalazi se na Bežanijskoj kosu u Beogradu. Možete nas naći u ulici Partizanske avijacije broj 25 lokal 19. Pod osnovnom delatnošću našeg kozmetičkog salona spada niz usluga kojima brinemo o Vašoj lepoti.

Negovana i zdrava koža ono je čemu težimo kada je kontakt sa našim klijentima u pitanju. Veoma stručno osoblje kozmetičkog salona „Lady Luna“ vrlo rado će Vas posavetovati koji Vam tretman odgovara i u dogovoru sa Vama isti primeniti na Vašem licu i telu.

Široka paleta naših usluga obuhavta:
– manikir
– pedikir
– sve vrste nadogradnje noktiju – izlivanje, ojačavanje, gel lak, akril
– depilaciju – šećernom pastom, hladnim i toplim voskom
– nadogradnju trepavica
– korekciju obrva
– elektrostimulaciju mišića
– lapase tretman tela i lica

Zdravi, lepi i negovani nokti ono su što svaka žena želi da ima. Medjutim vrlo često se dešava da Vaši prirodni nokti pucaju, lome se, gule i izgledaju neuredno. Naš kozmetički salon „Lady Luna“ nudi Vam mogućnost da u svakom trenutku imate uredne i perfektno nalakirane nokte. Izuzetno vešto oblikovani, izliveni i ojačani nokti učiniće da Vaše ruke izgledaju prelepo. Možete se opredeliti za mnogobrojne kombinacije, boje i načine lakiranja kada je reč o nadogradnji noktiju.

Kozmetički salon „Lady Luna“ nudi Vam jedinstven tretman depilacije najnovijom tehnikom šećerne paste. Ova inovativna metoda depilacije šećernom pastom pruža neverovatne rezultate i ono što je vrlo važno manje je bolna od klasične depilacije toplim i hladnim voskom. Dlake koje su uklonjene depilacijom šećernim voskom znatno sporije rastu i vremenom postaju proredjene.
Koža glatka poput svile na svim delovima Vašeg tela dostupna Vam je u našem kozmetičkom salonu „Lady Luna“.

Lepoti Vašeg lica svakako doprinose obrve i način na koji su oblikovane. Ukoliko sami niste vešti da oblikujete Vaše obrve, naš kozmetički salon „Lady Luna“ nudi Vam korekciju obrva po najpristupačnijim cenama u gradu. Korekcija obrva od strane profesionalnog kozmetičara, podariće Vašem licu jedinstven izgled.

Opredelite se za vrhunsku uslugu izlivanja ili ojačavanja noktiju, depilacije šećernom vunom, korekcije obrva i elektrostimulacije mišića u kozmetičkom salonu „Lady Luna“ na Bežanijskoj kosi.

Komentari

Ostavite odgovor