Kozmetički salon Bella Verona

Kozmetički salon Bella Verona

Podaci

Trg Nikole Pašića 1 Stari Grad , Beograd 011/334 81 00
salonbellaverona@gmail.com

O kompaniji

U današnje vreme zdrav život i briga o sebi postali su imeprativ, kako u duhovnom, tako i u fizičkom smislu. Nagomilani stres od svakodnevnih obaveza, ubrzan tempo života i konstantni umor ostavljaju traga na svakom čoveku, narušavaju naš izgled i prete da ugroze naše zdravlje. Stoga su odmor, nega i opuštanje pravi način prevencije ovih neželjenih posledica. Vraćanje prirodi i prirodnom predstavljaju osnovu koja u savremenom, užurbanom životu čoveku još uvek pruža priliku da uspostavi ravnotežu sa samim sobom i svetom oko sebe. A zapravo tek zdrav organizam, zdrava koža, nokti, kosa i drugo, mogu biti izvor prave lepote. Ovu ravnotežu, prirodnost i proverene načine brige o sebi možete potražiti u kozmetičkom salonu Bella Verona. Iako je tempo života danas ubrzan, mehanički i nehuman, brigom o lepoti, nezi i zdravlju pokušavamo ne samo da pružimo uslugu, već i da zajedno sa našim klijentima živimo jednim boljim i lepšim životom.

Salon se nalazi u samom centru grada, na trgu Nikole Pašića broj 1. Prostor je organizovan tako da obezbedi privatnost klijenata, a da opet pruži ugodan i prijatan ambijent. Stručno osoblje pobrinuće se da Vam boravak u salonu učini još udobnijim.

Savremena farmaceutika sa svojim preparatima je danas na višem niovu nego ikada, a nega polako prelazi iz perspektive ulepšavanja na jedno polje zdravlja, brige i pomoći organizmu. Kozmetika koja se koristi u salonu je isključivo organskog porekla, napravljena najsavremenijim standradima i bez konzervansa, prilagođena tome da se aktivne komponente kozmetike lakše apsorbuju i bolje iskoriste.

Salon nudi sve vrste usluga koje su tipične za kozmetičke salone, poput solarijuma, manikira, pedikira, masaža i tretmana lica. Između njih izdvajamo:

Masaža
Bez obzira o kojoj se vrsti masaže radi, njen efekat je telesno i duhovno rasterećenje i relaksacija. Masaža je odličan prirodan put za rešavanje problema stresa. Stara je koliko i ljudska istorija i nalazi se u svim kulturama sveta. Masažom koža dobija svežinu, veću elastičnost, bolju ishranu, poboljšava se tonus i elastičnost mišića, usporava mišićna opuštenost, povećava se snabdevanje tkiva kiseonikom, pojačava snaga i sposobnost mišića. U vremenu kada su ljudi pod konstatnim pritiskom masaža može biti blagotvorna za opuštanje tela i kičme, te opštu revitalizaciju tela i smanjenje nervoze. Osnovna ideja je u tome da masaža čini da se mišići tela opuste, a stres koji se nagomilava u telu smanji i olakša. Masažu treba praktikovati u kontinuitetu, jer se samo tako postiže zadovoljavajući efekat.

Nudimo:
Masaža aromatičnim uljima – opuštanje uz blagotvorne aromatske masaže, carstvo čula daleko od svakodnevnog
Relaks masaža – klasična masaža za opuštanje celog tela, radi se sa različitom kozmetikom koja je organska, prirodna i bez konzervansa.
Anticelulit masaža – tretira se kao oslobađanje tela od nagomilanih masnoća i toksina, kao svojevrsna detoksikacija.
Parcijalna masaža – osmišljena je kako bi se delovalo na posebne regione tela, najčešće u terapeutskom smislu. Parcijalna masaža obično se radi na leđima i ramenom pojasu, te smanjuje bolove I ukočenost.

Pored ovih klasičnih masaža salon pruža usluge aromaterpije, koja podrazumeva stimulaciju čula mirisima: metoda koja je oprobana na dalekom istoku i uveliko prihvaćena u savremenom svetu.

Masaža vulkanskim kamenjem ili antistres masaža je opuštajuća masaža, gde se uz pomoć specifičnih minerala u sastavu vulkanskih stena vrši detoksikacija i opuštanje. U pitanju je holistička relaksacija kože i čula, koja oslobađa životnu energiju.

Tretmani lica:
Kozmetički proizvodi koji se upotrebljavaju u salonu Bella Verona su prirodni i bez konzervansa. U salonu se koriste tri različite vrste kozmetičkih proizvoda, kako za tretmane lica tako i za masaže. Pored kozmetike Prima I Eden, salon nudi i tretmane po programima Babor kozmetičke linije. Ovi proizvodi ne samo da momentalno ispravljaju vizuelne nepravilnosti na koži, već deluju i na regeneraciju kože, podstičući njene prirodne funkcije. Efikasni aktivni sastojci garantuju najveću delotvornost.

Iz ponude tretmana lica posebno izdvajamo tretmane organskom kozmetikom, koju sami pripremamo od svežih sastojaka, te ulja lekovitih biljaka izvanrednog kvaliteta. Tretmani organskom kozmetikom najbolji su spoj nege I zdravlja, I vrlo popularni u svetu.

Depilacija:
Salon Bella Verona nudi I depilacije svih delova tela, hladnim I toplim voskovima. Topli vosak koristi se samo za intimne delove, ne pretapa se, već se iskorišteni vosak baca. Na taj način higijena je podignuta na najviši nivo, a zdravlje naših klijenata u potpunosti zaštićeno.

Manikir i pedikir:
U okviru usluga manikira salon Bella Verona nudi klasični manikir, nadogradnju noktiju, izlivanje noktiju sa običnim ili gelovima u boji. Pored osnovne obrade noktiju salon nudi i posebno ukrašavanje – šljokice, šaranje, frenč manikir i slično.

Pedikir je takođe deo naše ponude, i on obuhvata masažu stopala, te obradu kože stopala i noktiju.

Komentari

Ostavite odgovor