Termo-masažni centar Ceragem Plus

Termo-masažni centar Ceragem Plus

Podaci

Jurija Gagarina 151A, 3. sprat Novi Beograd , Beograd 011/318 64 99
064/537 40 70, 061/173 22 36
http://www.facebook.com/Tretmani-Kicme-Ceragem-503944006452651/ snagaglasa@gmail.com

O kompaniji

Moderan tempo života često nam ostavlja premalo vremena za odmor. Žurimo sa posla na posao, ne osluškujući svoje telo i poruke koje nam šalje. Nagomilani stres, te nepravilno sedenje gledamo da korigujemo tek kada osetimo bolove u vratu i kičmi. Svuda u svetu ljudi, radi preventive, praktikuju odlazak na masažu barem dva puta mesečno. Učinite i Vi taj korak – posetite Termo masažni centar CERAGEM PLUS.

Kod nas se možete opustiti uz neku od pet prirodnih metoda: masaža, akupresura, tretman toplotom, kiropraktika i dugi infracrveni zraci. Ko bi bolje razumeo značaj masaže i uopšte, alternativne medicine, od naroda Dalekog Istoka. U našem radu koristimo isključivo aparate renomirane južnokorejske kompanije CERAGEM, koja posluje u preko 70 zemalja sveta, a na srpskom tržištu je prisutna od 2006. godine, i sa velikim uspehom se bavi proizvodnjom i distribucijom aparata namenjenih poboljšanju, ali i održavanju zdravlja, a koji nemaju nikakvih neželjenih efekata, niti posledica. Svi naši proizvodi namenjeni su za kućnu upotrebu i poseduju sve svetski validne sertifikate.

Takođe, ovi aparati, kao i tretmani pomoću istih, potpuno su bezbedni za osobe svih starosnih dobi, pa čak i za decu. Dovoljan razlog da ovaj način održavanja zdravlja postane svakodnevica svake porodice.

Masaža polako iz privilegije i luksuza prerasta u potrebu. Tom prilikom tretira se celokupna dužina kičmenog stuba: pršljenovi, grudni pršljenovi, slabinski pršljenovi, sakrum (krsna kost), repni pršljenovi. Sve to veoma pozitivno deluje na metabolizam, izbacivanje toksina iz organizma, smanjivanje bola i napetosti. Svim aparatima rukuju naši školovani i iskusni fizioterapeuti. Za terapiju nije potrebno da se posebno pripremate, već samo da dođete u udobnoj odeći i da se opustite. Kompanija CERAGEM, kao izuzetno društveno odgovorna kompanija, bavi se donacijama kojima pokušava rešiti neke od društvenih problema osoba sa posebnim potrebama. Pored toga, svi aparati ove kompanije prilagođeni su upotrebi od strane lica sa posebnim potrebama.

Veliki broj ljudi je već isprobao ove čudotvorne tretmane i učinio svoj život boljim. Učinite i Vi.

Komentari

Ostavite odgovor

Jedan komentar

Pozdrav Ceco,
Zanimljivo, svojevremeno sam i ja prodavao masažne aparate Belgijske firme Lanaform, imam i sada neke kod kuće ( masažer za leđa, stopala, ručni masažer…) opet kažem – zanimljivo…

Odgovori