Termo-masažni centar Ceragem Life

Termo-masažni centar Ceragem Life

Podaci

Gandijeva 148A, lokal 93 Novi Beograd , Beograd 061/233 79 70 https://ceragemlife.rs ceragem.life19@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
09:00
19:00
09:00
19:00
09:00
19:00
09:00
19:00
09:00
19:00
Ne
Radi
Ne
Radi

O kompaniji

Firma Ceragem dolazi iz Južne Koreje. Osnovana je 27.10.1998. godine i posluje u preko 70 zemalja širom sveta. U Beogradu je otvorena 17.07.2006. godine. Nakon višegodišnjeg iskustva i rada u Ceragem-u, odlučili smo da otvorimo naš mini centar Ceragem LIFE. To smo ostvarili 01.06.2019. godine kada smo potpisali partnerski ugovor sa firmom Ceragem.

 

Ceragem tretmani zasnovani su na pet prirodnih metoda: masaža, akupresura, tretman toplotom, kiropraktika i dugi IC zrak. Svih pet metoda deluje istovremeno. Veoma je važno napomenuti da su prirodne, blage i nemaju kontraindikacije i neželjene efekte. Samim tim Ceragem aparate mogu da koriste osobe svih uzrasta, od najmlađih do najstarijih. Moto firme je “Ljubav, zdravlje, budućnost”. Zašto? Ljubav je pokretač u životu, a kada smo zdravi, stvaraćemo lepšu budućnost.

 

Termo-masazni centar Ceragem Life Beograd

 

Naš jedini cilj je poboljšanje, odnosno održavanje zdravlja. Upravo zbog toga smo posvećeni našim klijentima – širimo pozitivnu energiju, bodrimo ih da budu strpljivi i uporni sa tretmanima, dajemo savete o korišćenju programa.

Naš najveći uspeh su zadovoljni klijenti!

 

Termo-masazni centar Ceragem Life Beograd

 

Svi Ceragem aparati su proizvedeni u Južnoj Koreji. Aparati imaju zvanične sertifikate i standarde koji garantuju bezbednost pri korišćenju. Vodeći proizvod je Master V3. Pored njega Ceragem ima i namenske proizvode kao što su: Slim Belt, Healax rameni masažer, Ceratonic podloga i Ceraball sedište.

 

Pratite nas na društvenim mrežama: @ceragemlife i facebook.com/ceragemlife

Komentari

Ostavite odgovor

Jedan komentar

Pozdrav Ceco,
Zanimljivo, svojevremeno sam i ja prodavao masažne aparate Belgijske firme Lanaform, imam i sada neke kod kuće ( masažer za leđa, stopala, ručni masažer…) opet kažem – zanimljivo…

Odgovori