Alternativna medicina Ming Zu

Alternativna medicina Ming Zu

Podaci

Kneza Sime Makovića 7 Stari Grad , Beograd 011/242 25 47
063/816 86 65
puzavicb@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
13:00
Ne
Radi

O kompaniji

Alternativna medicina Ming Zu

Za razliku od zapadne medicine koja leči bolesti, kineska medicina leči ljude, i to je najvažnija razlika između ova dva vida lečenja. U svom Centru za tradicionalnu kinesku medicinu, Dr. Čen već više od 20 godina leči ljude u Srbiji. Pre toga je u Šangaju diplomirao na Medicinskom fakultetu, specijalizirao na jednoj uglednoj, ortopedskoj klinici i u svojoj zemlji stekao veliko iskustvo.

Tradicionalna kineska medicina je najstariji naučni medicinski sistem u svetu. Reč je o složenom i preciznom sistemu zdravstvene zaštite, a to što je ponikla na osnovama taoističke filozofije nije smetalo Svetkoj zdravstvenoj organizaciji da je prihvati i ozvaniči.

Princip je da ne treba lečiti samo bolest ili organ pojedinačno, već čitav organizam. Za lekara je veoma važna opšta slika i stanje pacijenta – njegovo fizičko, mentalno, emocionalno i duhovno stanje.

U svom sveobuhvatnom pristupu svakom pacijentu, Dr. Čen koristi i kombinuje različite metode i terapije.

U priči o Centru za tradicionalnu kinesku medicinu i metodama Dr. Čena veoma je važno istaći još nekoliko „usputnih principa“. Reč je o lekaru koji, ako nekome ne može da pomogne, to kaže prilikom prvog susreta i nikome ne daje lažne nade. Ubeđen je da je svaki pacijent priča za sebe, svakom lečenju upravo tako pristupa i pronalazi odgovarajuću terapiju. To zahteva potpunu koncentraciju, veštinu i snagu.

Terapije 10 minuta u kontinuitetu svaki dan.

Komentari

Ostavite odgovor

6 komentara

Bolujem od hroničnog pankreatitisa. Biohemijske analize što se tiče pankreasa su uvek dobre. Na pankreasu imam ciste, koje pritiskaju žuč i tako stvaraju bol, to kažu lekari. Uzimali su mi isečak ništa nije maligno. Držim dijetu, alkohol nisam nikad pio. Možete li mi pomoći?

Odgovori

Poštovani, da li Vam treba pomoćnik u radu…završio sam za fizioterapeuta i radim u bolnici u Pančevu u struci a jako sam zainteresovan da učim…voleo bi da stičem znanja pored takvog doktora,,,….
Đura

Odgovori

Pozz, da li neko ko je imao iskustva sa ovom vrstom terapije kod lecenja diskus hernije moze da mi kaze da li mu je bilo bolje posle tretmana, i koliko tretmana je potrebno da se poboljsa stanje?

Odgovori

Mozeli se ublaziti bol u vratnom delu kicme I kifoza th kicme akupunkturom jer konvencionalna fixikalna terapija tens I laser ne pomaze. Koliko bi otprilike trebalo tretmsna koliko kosta jedan, koliko trajr minuta jrdan tretmsn minuta I koliko ste vremena otprilike mirni do dledeceg ciklusa odnodno nove pojave bolova. Hvsla.

Odgovori

Zanima me zašto niste objasnili barem mali delić otkrivanja bolesti putem jezika ili beonjača.Dali doktor leči šizofreniju i epilepsiju?
Kolika je cena tretmana i koliko obićno trertmana treba obaviti?
Ja ne živim na području Beograda,nalazim se u Rijeci-RH.

Unapred Vam velika hvala u nadi da ćete mi odgovoriti!

Odgovori

Pregled kosta 10e,a terapija 20e. Vodim dete kod njega i rekao je da za njega treba bar mesec-dva da dolazimo. Morate da dodjete jer je individualno za svakoga. Pozdrav i srecno