Prirodna kozmetika Phenomena

Prirodna kozmetika Phenomena

Podaci

Takovska 49 Palilula , Beograd 011/208 81 48
http://www.phenomen-a.com office@phenomen-a.com
ponutosrečetpetsubned
09:00
15:00
09:00
15:00
09:00
15:00
09:00
15:00
09:00
15:00
Ne
Radi
Ne
Radi

O kompaniji

Prirodna kozmetika Phenomena – PHENOMENA
PRIRODNA KOZMETIKA SOL I LA LA L’AMOUR

SOL dezodoransi, 100% prirodni, dozvoljavaju koži da diše i sprečavaju pojavu bakterija koje izazivaju neprijatne mirise.

Kolekcija se sastoji od tri proizvoda:

– SOL 100% natural crystal deodorant u stiku,

– SOL 100% natural crystal spray deodorant i

– SOL Foot Powder.

Osim originalnog izgleda za koji se pobrinuo 100% prirodan kristal kalunit, karakteristika ovih proizvoda je što su: bez mirisa, bez aluminium chlorohydrate­a, bez alkohola i bez parabena. To znači da su u potpunosti prirodni, bezbedni i namenjeni i hipersenzitivnim osobama. Osim toga, SOL proizvodi: nisu testirani na životinjama, pogodni su za vegane i vegetarijance, ne ostavljaju fleke, obezbedjuju celodnevnu zaštitu od neprijatnih mirisa, mogu ih koristiti pripadnici oba pola.

La la l’amour kozmetika sa Bahovim kapima

Bahove cvetne esencije se u Velikoj Britaniji i ostalim zemljama Zapadne Evrope koriste duže od 80 godina, a zahvaljujući la la l’amour kolekciji sa livada i poljana kanule su direktno u ručno rađene gelove, kreme i mistove.

Relax gel ublažava simptome prehlade i gripa i smiruje glavobolju izazvanu stresom, Rose Water face mist osvežava ten i podiže raspoloženje, BABAROGO “BU” ­ sprej za hrabru decu smiruje uplakanu i uplašenu decu, Citrus & Bach Flowers room and car spray pojačava koncentraciju i olakšava savladavanje mentalnih napora i Flower Power gel smiruje iritaciju kože i čini je mekšom i zategnutijom. Proizvodi ne sadrže konzervanse, emulgatore i veštačke boje.

Komentari

Ostavite odgovor

Jedan komentar

Molim Vas zainteresovana sam za kozmetičke proizvode SOL. Interesuje me stik i dezodorans. Kolika je cena i da li može te da pošaljete do NSada. Pozdrav Nena

Odgovori