Parfimerija i frizerski salon Lady Line

Parfimerija i frizerski salon Lady Line

Podaci

Bulevar Kralja Aleksandra 488a, lokal 18 Zvezdara , Beograd 011/286 01 71
064/295 96 79, 063/167 40 76
https://www.instagram.com/parfimerija_ladyline/ ladyline.parf@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
20:00
10:00
18:00
Ne
Radi

O kompaniji

Ako žene nešto vole to je da lepo mirišu, imaju dobar nakit, dobru tašnu, kvalitetnu šminku i, naravno, dobru frizuru. Idealno bi bilo da sve to mogu da dobiju na jednom mestu.

Parfimerija i frizerski salon Lady Line će se pobrinuti da iz njega izađete maksimalno zadovoljne i opremljene, ali i sređene, i to na dve lokacije:
1. Bulevar Kralja Aleksandra 488a, lokal 18
2. Luneta Milovanovića 4/2

 

Parfimerija i frizerski salon Lady Line Beograd

 

Spojili smo lepo, kvalitetno i najlepše. Napravili smo pravo malo carstvo parfema, šminke, kozmetike i nakita, a u sklopu njega i frizerski salon. Taman da od nas izađete sređene i srećne. Nalazimo se u Bulevaru kralja Aleksandra, a vrlo lako ćete nas pronaći jer se nalazimo na okretnici tramvaja 5,6,7 i 14.
Bez obzira na to da li planirate da obradujete sebe ili sebi dragu osobu sigurni smo da ćete uspeti da odaberete nešto iz našeg širokog i raznovrsnog asortimana. Kod nas ćete pronaći sve – od parfema, preko najvkalitetnije šminke i kozmetike, pa sve do nakita, novčanika i tašni, ali ćete, ukoliko želite, moći da se prepustite i rukama naših profesionalaca i dobijete novu frizuru. Tu smo i ako je potrebno da oporavimo vašu kosu, a onda će sve biti lakše i lepše.

 

ŠTA VAS ČEKA KOD NAS?

U našoj parfimeriji možete obaviti kupovinu:

– Originalnih parfema i parfemskih setova
– Kozmetičkih i dekorativnih preparata
– Nakita, bižuterije ručne izrade, kao i srebrnog nakita sa Swarovski elementima
– Torbi poznatih brendova „Duki Daso“, „Diana&Co“ i „Paolo Bags“
– Ženskih i muških novčanika

Takođe, u okviru naše parfimerije, nalazi se i frizerski salon u kome možete dobiti:

– Kompletne frizerske usluge
– Tretmane za negu i oporavak kose

 

Parfimerija i frizerski salon Lady Line Beograd

 

PARFEMI

Kod nas ćete pronaći veliki izbor originalnih parfema i setova najpoznatijih svetskih brendova. Bilo da ste ljubitelj slatkastih „Versace“ ili malo oštrijih „Burberry“ nota, ili da čak i niste sigurni šta je ono što želite, budite uvereni da ste na pravom mestu. U ponudi imamo sve vodeće svetske brendove, a slobodno se i konsultujte sa našim ljubaznim radnicama koje će vam pomoći da odaberete najbolje za vas ili za onoga kome spremate poklon.

 

KOZMETIČKI PREPARATI

Ukoliko želite da kupite kvalitetnu kozmetiku, onda smo prava adresa za vas. U ponudi imamo proizvode renomiranih svetskih kuća, kao što su „Max Factor“, „Deborah“, „Revlon“, „Rimmel“, „Aura“… Od prajmera, preko pudera, rumenila, senki za oči i nezaobilazne maskare, jednostavno, želeli smo da vam ponudimo najbolje, pa smo birali vodeći se isključivo proverenim kvalitetom. Tu su i tonici za skidanje šminke, mleka za telo, kao i sve što vam je potrebno za negu i hidrataciju kože, jer znamo koliko je ona važna. Izbor je raznovran i verujemo da ćete pronaći nešto za sebe i svoj tip kože.

 

Parfimerija i frizerski salon Lady Line Beograd

 

NAKIT

Svi znamo koliko žene vole nakit, a mi ga imamo u raznim veličinama bojama, oblicima, ali i od različitih materijala. Od bižuterije, preko srebra, pa sve do nakita sa elementima čuvenih Swarovski kristala, bilo da želite da kupite nešto za sebe ili nekom vama dragom za poklon, naše malo carstvo nakita je pravo mesto za vas. Jedino ne garantujemo da ćete lako moći da se odlučite, ali garantujemo da ćemo vam rado u tome pomoći.

 

TORBE

Budimo realni, žene u torbe stavljaju šminku, poneki komad nakita, češalj, novčanik, razne papire, tu se uglavnom nađu i žvake, ili neke bombone… Kad sve ovo saberete, torba treba sve to da izdrži i zato je važno da bude kvalitetna. Odlučili smo da vam ponudimo najbolje i najtraženije modele makedonskog brenda „Duki Daso“, kao i italijanski kvalitet u vidu brendova „Diana&Co“ i „Paolo Brend“. Od crosbody varijanti, pa sve do klasičnih malih, onih malo većih, pa sve do velikih u koje staje sve moguće i nemoguće, ova tri brenda će vas osvojiti ne samo kvalitetom u koji ćete se i sami uveriti, već i dizajnom. Svratite do nas i verujemo da ćete uvek moći da izaberete nešto za sebe. Ne zaboravite, savršena torba je i lepa i funkcionalna, a vaša savršena torba se sigurno već nalazi kod nas.

 

NOVČANICI

Da li ste znali da je, prema feng šuiju, boja novčanika važna ukoliko želite da privučete novac? Svratite do nas i rado ćemo vam šapnuti koje boje su najpoželjnije za blagostanje i prosperitet. U ponudi imamo razne modele muških i ženskih novčanika, kao i različite veličine. Na vama je samo da odaberete pravu boju.

 

Parfimerija i frizerski salon Lady Line Beograd

 

FRIZERSKI SALON

Nalazi se u sklopu parfimerije i uspešno posluje još od 2005. godine. Tu smo da ono što je vaša želja pretvorimo u stvarnost, a vašu kosu učinimo lepom i zdravom. Šišanje, farbanje, šatiranje, pramenovi, balayage, ombre… radimo sve tehnike i sve vrste frizura. Međutim, lepu kosu ne čine samo boja i dužina. Važno je da ona, pre svega, bude zdrava i zato, ako imate problem sa suvom kosom ili ispucalim krajevima, vreme je da sebi priuštite tretman za njen oporavak.

Radimo sa najkvalitetnijim preparatima poput „Schwarzkopf Professional”, “Loreal Professional” i “Olaplex” i zato budite sigurni da će vaša kosa, koja je mnogima zaštitni znak, biti dobro “nahranjena” i u dobrim rukama.

Na kraju krajeva, možda i niste sigurni šta vam je potrebno, ali mi ćemo, čim vas budemo videli, znati i zato svratite do nas, jer ćemo se lako dogovoriti, a garantujemo i da ćete se svakom narednom susretu sve više radovati.

Komentari

Ostavite odgovor