Kozmetički salon Olja

Kozmetički salon Olja

Podaci

Luja Adamiča 26g Novi Beograd , Beograd 011/319 40 31

O kompaniji

Kozmetički salon Olja

Zadovoljni klijenti, tržišni rezultati glavni su cilj svih nas u kozmetičkom salonu „Olja“. Postižemo ih kvalitetnim radom, profesionalnim preparatima, stručnim savetima i motivacijom klijenata za ponovnu posetu salonu.
Klijentima nudimo prijatne užitke masaže, sa prirodnim uljima, zavodljivog mirisa čokolade, vina, eteričnih ulja. Tretmani lica uključuju PRIRODNOST i efikasnost, tako da zajedno daju precizna i vidljiva rešenja za sve tipove kože. Odabrane alge, esencijalna ulja, organski proizvedeni biljni sokovi, kao i aktivne omekšavajuće i regenerišuće supstance, nalaze se u preparatima poznatih profesionalnih kuća: Ella Bache, KLAPP, Academie, AURIEGE.
Pratimo zahteve i potrebe klijenata, tako da, u prijatnom ambijentu našeg salona, možete se susresti sa novom tehnologijom aparata, miolifta, body-star, kao i profesionalnim tretmanom nogu (pedikir), manikir, depilacija, profesionalno šminkanje, solarijum. Kreativni i natprosečan rad moguć je samo u ugodnom i sigurnom radnom okruženju, što Vam nude ljudi – sposobni i motivisani stručnjaci koje svoje znanje neprestano obogaćuju, prate otkrića u svetu kozmetike i te novosti uvode u svoj rad.

Za Vašu prirodnu lepotu, zdrav život, blistavu kožu, pozovite nas i zakažite Vaš tretman u našem malom carstvu.

Komentari

Ostavite odgovor

Jedan komentar

Zovem se Ana Radovanovic. Srednji sam fizioterapeut. Imam osamnest godina iskustva. Od 1995-1997 sam radila u “Selters banji” u Mladenovcu, a od 1997 sam u “Studenskoj poliklinici” gde i dan danas radim. Saradjivala sam sa mnogo salona, a radila sam i u “ZRK Crvena Zvezda”. Zainteresovana sa za saradnju sa vama na poslovima masera. Unapred zahvalna, Ana Radovanovic.

Odgovori