Murad kozmetički salon – edukativni centar

Murad kozmetički salon – edukativni centar

Podaci

Beogradska 54 Vračar , Beograd 011/383 58 22, 011/344 99 33
065/344 99 33
http://www.murad.rs office@murad.rs
ponutosrečetpetsubned
09:00
16:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
09:00
16:00
Ne
Radi

O kompaniji

Murad d.o.o. Beograd, je od 2003. godine generalni uvoznik i distributer dr Murad američke dermatološko-medicinske kozmetike za negu lica i tela. Na ovim prostorima je prisutan u preko 300 apoteka, salona, dermatoloških ordinacija, poliklinika, hotela, wellness i spa centara širom Srbije, Crne Gore, Makedonije i Bosne i Hercegovine.

Profesionalni Dr MURAD tretmani lica i tela:
• Tretman voćnim kiselinama – anti age,
• Enzimski tretman – protiv masne i aknozne koze,
• Profesionalni tretman sa vitaminom C,
• Protiv celulita i strija,
• Reaktivizirajući tretman za kozu u predmenopauzi i menopauzi,
• Redness tretman protiv crvenila koze,
• IP5 tretman – ekfoliacija, punjenje, beljenje, dubinska hidratacija i učvršćivanje kože,
• Durijan Intensive Peel – najsavremenija generacija voćnih kiselina.

Od 2014. Godine radimo sa CACI engleskim aparatom tretmane lica i tela :
– JOWL LIFT – lifting opuštenih obraza. Podignite i učvrstite opuštenu kožu. Zategnite i učvrstite konture lica,
– WRINKLE COMB – revolucija protiv bora. Neinvazivna metoda, bez injekcija, alternativa kolagenskim injekcijama i drugim dermalnim filerima,
– HYDRATONE tretman lica – Hydratone kombinuje mikrostruje preko aktivacionih rolera sa hidro gel maskom. Hidro gel maska obezbeđuje prodor snažnih hidrirajućih sastojaka kolagena, hijaluronske kiseline i ekstrakta iz ruže u kožu. Ova hidromaska je jedinstvena, elektroprovodljiva silikon gel maska. Roleri nežno masiraju lice i omogućavaju da putem mikrostruja celo lice upije sastojke za
podmlađivanje. Pomoću mikrostuja se učvršćuju mišići, podiže tonus kožei povećava čvrstina.
– HE HIRUŠKI FACE LIFTING i ORBITALNA MIKRODERMOABRAZIJA – Kao rezultat preko 20-ogodišnjeg istraživanja CACI nehiruški facelifting je proglašen* za najefikasniji dostupni tretman protiv starenja. CACI Ultimate je jedini sistem koji u toku tretmana kombinuje nehiruški facelifting, orbitalnu mikrodermoabraziju bez kristala i LED svetlosnu terapiju. Sistem je multifunkcionalan i omogućava kozmetičaru da ponudi klijentu sveobuhvatni pristup pri tretmanu nehiruškog faceliftinga
– ORBITALNA MIKRODERMOABRAZIJA
Novi sistem pilinga se koristi pomoću sonde sa abrazivnim vrhom, koji rotira različitim brzinama oko eliptične ose. Izabrani abrazivni vrh je za jednokratnu upotrebu. Obložen je slojem silikon karbida i koristi se za površinku ili dublju eksfolijaciju epiderma. Ovo je jedinstvena tehnologija mikrodermoabrazije bez kristala i vakuma, omogućava prevazilaženje različitih problema koji su prisutni kod tradicionalnih sistema, vezanih za održavanje, zastoj u radu, higijenu i rezultate na koži. Sonda posedje LED svetlosnu terapiju, koja se može primenjivati istovremeno sa mikrodermoabrazijom ili odvojeno u vidu specijalne masaže kože lica i vrata. Stimuliše vezivno tkivo, podstiče cirkulaciju i limfnu drenažu.
Bez kristala je – nema inhalacije niti iritacija. Bez vakuma je – nema tegljenja kože. Nastavci su za jednokratnu upotrebu – obezbeđuje maksimalni stepen higijene. Ostvarujemo preciznu kontrolu stepena abrazije. Možemo birati 4 nivoa jačine. Možemo birati tri vrste abrazivnih vrhova

Od 2011. godine Murad d.o.o., Beograd radi sa aparatom Futura Pro engleske firme ULTRATONE. Aparat je namenjen za biostimulaciju lica i tela, lifting, kavitaciju, lipolizu, mezoterapiju, program anticelulita i sveukupno preoblikovanje lica ili tela.

Profesionalni tretmani lica i tela aparatom Futura Pro by Ultratone:
Ultratone Futura Pro je bisotimulacijski sistem: jedan sistem za sve, sve u jednom. Šta to znači? Sa Futura pro aparatom imamo odgovor na sve zahteve naših klijenata kada dođu u salon: da li je to mršavljenje, anti aging, anti celulit, kavitacija, tonus kože, dizanje grudi… Možemo raditi i telo i lice ili oboje zajedno u jednom tretmanu. Možemo raditi različite delove tela sa različitim programima, to zovemo Multibody. Primer: možemo raditi anti celulit na bedrima, dizanje guze, tonus kože na trbuhu i to sve u jednoj terapiji i uz to i lice… Muški i ženski programi su odvojeni. Tretmani su vrlo prijatni. Ultratone je engleska firma sa više od 45 godina postojanja, ustanovitelj je napravio prvi prenosni električni stimulator na svetu, njegova ćerka Kristn Šefer Čentofanti je napravila Futuru Pro aparat. 30 min tretmana je kao da napravimo 900 trbušnjaka i potrošimo 203 kcal. Aparat ima 44 oblika biostimulacijskog impulsa, drugi slični aparati imaju 6-12 impulsa, koji se svaki minut menjaju i to osećate u toku tretmana (u jednom minutu promeni se 150.000 programskih faza) i telo se ne navikava na tretmane. Aparat je BIOSTIMULATOR, ne stimulator, jer deluje na kardiovaskularni sistem, limfatični sistem, tkiva i mišiće. Stari su delovali samo na mišiće, elektrode su se stavljale na motoričke tačke na mišićima, kod Future Pro elektrode stavljamo tamo gde je problem. Odličan za postporođajne programe, koriste ga majke 6 nedelja posle porođaja i kada još doje. Ima program i za sportiste, fizioterapiju… ULTRATONE KAVITACIJA: imamo FDA odobrenu kavitaciju, koja je sigurna i bezbedna.
Poznate ličnosti koje imaju aparat kući: Madona, Šakira…

Tretmani tela:
– Biostimulacija,
– Ultratone anticelulit program,
– Ultratone lipoliza,
– Kavitacija, mezoterapija i biostimulacija,
– Kavitacija, lipoliza i biostimulacija.

Tretmani lica:
• Mezoterapija lica – unošenje ampula kavijara, zelenog čaja, hijalurona, za regeneraciju i lifting kože, anti age, osetljiva koža, bolja cirkulacija kože lica, masaža, limfna drenaža.
U našem centru od 2003. godine radimo besplatne edukacije za programe koje mi uvozimo, kako teoretski tako i praktično, za sve naše dalje saradnike. Nakon uspešno savladane edukacije saradnici dobijaju diplomu.

KOZMETIČKI SALON – EDUKACIONI CENTAR MURAD
U našem centru možete zakazati besplatnu konsultaciju, pregled ili savet, u vezi sa tretmanima lica ili tela, kao i proizvodima za kućnu upotrebu.
Na osnovu dugogodišnjeg iskustva, radom sa profesionalnom kozmetikom i aparatima, možemo Vam priuštiti izuzetno efikasne tretmane lica i tela, sa brzim i dugotrajnim rezultatima.
U Murad kozmetičkom centru možete kupiti preparate za kućnu upotrebu i ostvariti dodatne pogodnosti.

ONLINE PORUČIVANJE – MALOPRODAJA
Klijentima koji poručuju online obezbeđujemo dodatne prednosti:
– Popust od 10% na preparate u odnosu na cene na našem sajtu,
– Rezervacija važi 7 dana, od dana on line poručivanja, primanja e-maila ili telefonskog poziva,
– Pošiljku dobijate na Vašu adresu u roku od 24h-48h, troškovi dostave su troškovi firme Murad. Uplatu možete izvršiti na naš račun, koji ćete dobiti putem e-maila avansno ili možete platiti pouzećem pri isporuci,
– Uz pošiljku dobijate katalog i testere preparata koje želite da probate,
– Ostvarujete mogućnost da ukoliko želite dobijate informacije putem sms poruka o povremenim akcijama dr Murad kozmetike, poklonima i sniženjima, kao i popustima na tretmane dr Murad u Murad Health Centru u Beogradu.
– Van Srbije, Crne Gore, Makedonije i Bosne i Hercegovine troškove dostave plaća klijent.

Komentari

Ostavite odgovor