Slana soba Viva So

Slana soba Viva So

Podaci

Požeška 77 Čukarica , Beograd 011/254 21 93
063/300 088
http://www.slanasobavivaso.com danastanic@gmail.com

O kompaniji

Slana soba Viva So – Slana soba je prostorija čiji su zidovi, plafon i pod obloženi prirodnom kamenom soli iz rudnika. Poseban uređaj, koji se zove HALOGENERATOR, raspršuje u sobu najfinije čestice kamene soli stvarajući klimu kakva se nalazi u slanim pećinama.

Slana soba VIVA SO koristi halogenerator najvećeg svetskog proizvođača AEROMED – HALOMED halogeneratora sa više od 3000 instalacija na svim kontinentima. Za učinak HALOMEDOVIH aparata brine se medicinski istraživački tim sa prof.dr.med. Alina Chervinskaya na čelu. Pod njenim vođstvom urađeno je preko 200 kliničkih istraživanja na temu uticaja haloterapije na respiratorne i kožne bolesti.

Sistem doziranja aerosola, podešavanje laserskog nadzora i postavljenih parametara
koncentracije aerosola u prostoru, uradili smo po projektu i uputstvu HALOMED-ovih inženjera.

Halogenerator HALOMED usitnjava so na čestice veličine 1-5 μm, to je veličina kristala soli koje čovek moze udahnuti i odgovara veličini lebdećih čestica u prirodnom rudniku soli. Zbog toga je aerosol iz halogeneratora HALOMED nevidljiv prostim okom, ali sadrži 95 % čestica koje se mogu udahnuti i apsorbirati. Ostali uređaji na tržištu nemaju mogućnost mljevenja soli na tako sitne čestice, pa velik deo pripremljenog aerosola pada na tlo bez ikakvog terapijskog dejstva.

Posetite našu Facebook stranu, i saznajte više o nama: Slana soba Beograd

Komentari

Ostavite odgovor