Servis za solarijume Rent A Sun Plus

Servis za solarijume Rent A Sun Plus

Podaci

Otona Župančića 32V Novi Beograd , Beograd 011/26 92 485
064/27 03 925
http://www.solarijumservis.com rentasun@eunet.rs

O kompaniji

Kompletna ponuda na jednom mestu
Nudimo vam široku lepezu novih i polovnih solarijuma, servis svih modela solarijuma, rezervne delove, dodatnu opremu za iste kao i moderan studio i kvalitetnu kozmetiku za savršen ten. Na ovim stranicama možete upoznati našu ponudu ali i posetiti stranice proizvođača koje zastupamo.

Studio sa opremom poslednje generacije
Naš studio vam stavlja na raspolaganje najmodernije solarijume, pouzdane modele čije veoma uredno održavanje garantuje bezbedno postizanje željenih rezultata. Ljubazno i pre svega stručno osobolje će se potruditi da boravak bude prijatan ali i da pravilno odaberete optimalan tretman.

Sigurnost uz renomirane proizvode
Bez obzira da li se radi o solarijumu, pratećoj opremi ili propratnoj kozmetici, Rent u Sun nudi samo najbolje svojim potrošačima. Svi proizvođači koje možete videti na ovim stranicama uživaju besprekornu reputaciju u oblastima kojima se bave. Kvalitetom naših usluga stekli smo poverenje mnogih jer uvek nastojimo da svaki naš korisnik ili potrošač bude 100% zadovoljan.

Servis
– zamena dotrajalih lampi
– delovi sa lagera i po porudžbini
– temeljno čišćenje
– održavanje
– popravke svih modela
Rent A Sun je u formiranju svoje licencirane servisne mreže na teritoriji SCG sa serviserima koji su školovani od strane zvanične internacionalne servisne mreže „JK-GLOBAL SERVICE“ – Ergoline, Soltron, UWE, KBL, Sportarredo što podrazumeva servisnu službu sa licencama, sertifikatima tehničkog treninga. Prethodno navedeni uslovi su garancija proizvođača da će svaki kupac posedovati kvalitetan servis u garantnom roku.

Komentari

Ostavite odgovor