Servis za solarijume Sun Service

Servis za solarijume Sun Service

Podaci

Bulevar Oslobođenja 18B Voždovac , Beograd 011/369 04 63, 011/369 04 65
062/770 238
http://www.sunservice.co.rs office@sunservice.co.rs

O kompaniji

SunService je nastao 1991. godine kao prva samostalna zanatska radnja te vrste na prostorima tadašnje Jugoslavije.

U međuvremenu je prerastao u preduzeće koje već više godina ugovorno sarađuje sa svetski renomiranim nemačkim proizvođačima iz oblasti solarijumske tehnike COSMEDICO, HAPRO, UWE, Dr.KERN, RADICAL TAN, AUSTRALIAN GOLD.

Zahvaljujući dokazano velikom iskustvu svojih zaposlenih u raznim oblastima i zamašnom lageru rezervnih delova, sopstvenih proizvoda i potrošnog materijala, SunService je u stanju da u svakom momentu ljubazno izađe u susret potrebama svojih klijenata.

Kada treba kvalitetno i brzo popraviti, prilagoditi standardu ili poboljšati performanse solarijuma bilo koje marke, tipa ili modela, naša mobilna ekipa će u najkraćem mogućem roku učiniti potrebno.

Ako su lampe na solarijumu dotrajale, zamenićemo ih novim originalnim, tehnološki najnaprednijim modelima firme COSMEDICO, sa garancijom i tehničkom karakteristikom, a u skladu sa potrebnim trajanjem tretmana.

Kod nas možete nabaviti i neki od mnogobrojnih modela, novih solarijuma HAPRO. Svi su sa garancijom i obezbeđenim servisom i rezervnim delovima u toku i posle garantnog roka, a mogu se dobiti i po principu “ staro za novo “.

Takođe nudimo korišćene, tehnički i funkcionalno potpuno reparirane solarijume sa garancijom.

U našoj ponudi je i vrhunska propratna kozmetika Američkih proizvođača Radical Tan i Australian Gold za negu kože tokom i posle sunčanja .

SunService pruža i usluge u domenu konsaltinga i inženjeringa za postojeća i studija za sunčanje u otvaranju.

Više informacija potražite na našim sajtovima:
www.sunservice.co.rs
www.solarijumi.net

Komentari

Ostavite odgovor

Jedan komentar

Profesionalna usluga,divni ljudi,odlicne lampe za solarijum.Vrlo sam zadovoljna.

Odgovori