Tattoo & piercing studio Poison Ivy

Tattoo & piercing studio Poison Ivy

Podaci

Nušićeva 3 Stari Grad , Beograd 011/334 92 24
069/627 337
http://www.poisonivytattoo.com ivatattooist@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
13:00
20:00
13:00
20:00
13:00
20:00
13:00
20:00
13:00
20:00
12:00
17:30
Ne
Radi

O kompaniji

Dobar dan, dragi moji budući i dugogodišnji klijenti.

Ovde bih sad trebala da Vam predstavim sebe… pa hajde da počnem.

Na ideju da osnujem svoj samostalni studio Poison Ivy tattoo došla sam još u ranom detinjstvu kada sam shvatila šta znači reč tetovaža. Počela sam naravno sa škrabanjem na papiru, crtanjem hemijskom po rukama svojim i tudjim, lepljenjam sličica, odnosno lažnim tetovaža iz žvaka, vodene boje, pa su došle na red tempere, platno i nakon dugog školovanja i studiranja dizajna, slikanja i crtanja, lutanja od tehnike do tehnike, shvatila sam da sebe jedino mogu da u potpunosti predam tetoviranju, jer jedino u toj profesiji ostavljate trag na nekom ko ce Vas pamtiti do kraja života.

Naime, zahvaljujiću poznanstvu, kasnije prijateljstvu izmedju poznate naše tattoo umetnice Maje i mene, ubrzo i Damira, počela sam kod njih u „Damir tattoo“ studiu da radim prvo kao posmatrač, zatim asistent, a potom i kao majstor. Kada su smatrali da sam spremna, dobila sam svoju prvu tattoo mašinicu od njih na pokon, bila sam presrećna… Tu sam bila četiri godine i nakon divne saradnje, prešla sam u drugi poznati tattoo studio „Sinđel centar“, gde sam dobila dosta prakse i takodje divna prijateljstva od kolega koji su me obučili i za piercing.

Nakon dve godine saradnje sa Sinđelom rešila sam da je vreme da krenem krupnijim koracima, i tako sam otvorila svoj prvi samostalni tattoo i piercing studio u Beogradu.

Ovde Vam neću reći šta jesam, reći ću Vam šta nisam! Nisam nadobudni umetnik koji Vas neće saslušati i reći da Vam ideja nije dobra jer nije po mom ukusu, ali ću Vas posavetovati u poboljšanju Vaše ideje ako mislim da tehnički može izgledati bolje. Neću mudro ćutati na Vaša pitanja, već ćete dobiti sve potrebne informacije koje Vas zanimaju po pitanju svega vezano za tetoviranje, crtanje i izradu dizajna za Vaš tattoo. Neću Vam reći da se podrazumeva da je sve sterilno, već ću pribor koji koristim za jednokratnu upotrebu otvoriti ispred Vas da sami vidite da je sterilno i samo za Vas.

A ono što hoću je da Vas saslušam, da Vas razumem, posavetujem, nacrtam i na kraju istetoviram motiv koji želite i u koji ste sigurni i za koji ste spremni da imate do kraja života na svom telu.

U Posion Ivy tattoo & piercing studiu ćete dobiti pre svega kvalitet, sterilnost, preciznost, autentičnost, originalnost i sam vrhunac umetnosti, kao i inspiraciju za još tetovaža i piercnig-a. I jos nešto! Prijatnu i lepu saradnju!

Komentari

Ostavite odgovor

Jedan komentar

Poštovana, radite li genitalni piercing, konkretno frenum ili pcince Albert piercing? Veliki pozdrav!

Odgovori