Damir Tattoo studio

Damir Tattoo studio

Podaci

Paštrovićeva 8A (kod hipodroma) Čukarica , Beograd 011/357 37 35
064/112 06 86, 065/333 99 33
http://www.damirtattoo.com damirtattoo@gmail.com

O kompaniji

Dugogodišnji tattoo majstor u svom studiju na novoj lokaciji u blizini beogradskog Hipodroma nudi Vam sledeće:
– prodaju tattoo opreme vrhunskog kvaliteta,
– veliki izbor nakita za piercing,
– bezbolno postavljanje odabranog nakita na koje god Vi mesto želite na telu,
– veliki izbor slika i ideja za tetoviranje koju aplikuju vrhunski majstori, u svim veličinama,
– prepravka starih tetovaža.

Iskoristite priliku da ovekovečite dragu uspomenu ili simbol koji Vam znači, po odličnim cenama!

Za sve one koji još uvek ne znaju ko je Damir, prvo ću ga predstaviti. Damir Stančić, poznatiji kao Damir tattoo, je profesionalni tattoo umetnik iz Beograda. Tetoviranjem se profesionalno bavi nepunih 6 godina i trenutno ga možete smatrati jednim od najboljih na našim prostorima.

Njegova karijera počinje mnogo ranije, negde ’93 (imao je tek 13 godina). Tada njegov talenat za crtanje primećuju lokalni blejači (uglavnom bivši robijaši) kojima je hitno bio potreban neko za prepravljanje starih tetovaža, uglavnom zatvorskih, a ujedno i da im blejanje bude zanimljivije. Nije im bilo teško da sami naprave mašinicu od već poznatih komponenti kao što su vokmen, elektro-motor, žica od gitare, feder, pedale …itd i da za jedno popodne Damira uvedu u svet amaterskog tetoviranja.

Pošto se tetoviranje uglavnom obavljalo na klupi ispred njegove zgrade najveći problem je bio skupiti pare za baterije, tako da je ubrzo svako imao svoje baterije kod sebe. Eh kako je to vreme bilo. Bogami sve je to potrajalo dobrih mesec dana dok Damirova mama (Stana) nije jednom prilikom, dok se vraćala s’posla, videla svog sina kako tetovira nekog matorog dripca ispred zgrade. Žena se frapirala tako da je Damir morao da napravi malu pauzu u svojoj tek započetoj karijeri.

Priča oko tetoviranja se brzo raširila pa je Damir postao tražen kao lek protiv ćelavosti. S’vremena na vreme (jednom u dva, tri meseca) bi odradio po koje slovo ili nešto slično čisto iz zabave neznajući da će to uskoro postati sastavni deo njegovog života. Rešen da se tetoviranjem bavi iz hobija ’99-te kupuje svoju prvu profesionalnu opremu za tetoviranje. Radio je par meseci i usledilo je zatišje do početka 2002. godine kada je rešio da izvadi mašinicu iz kutije i ponovo počne sa stvaranjem umetničkih dela na drugima. Ovaj put je na tattoo gledao kao na biznis a ne kao na hobi tako da u februaru 2002. godine otvara studio ‘Seen’ u Požeškoj ulici na Banovom Brdu i od tada počinje njegova uspešna profesionalna karijera. Tattoo Seen je zatvorio nedavno (krajem 2006-e) i otvorio novi studio pod nazivom ‘Damir Tattoo’, takođe u Požeškoj ulici, gde planira da nastavi svoju karijeru.

Pored toga što je tattoo majstor, Damir je i jedan od dva vlasnika jedinog domaćeg tattoo magazina, a ujedno i njegov glavni i odgovorni urednik. Naravno to nije sve, Damir je i autor knjige Profesionalno tetoviranje koja je dobila dosta pohvala od ljudi koji se bave ovim poslom, a pritom nije naišla ni na jednu kritiku. On je takođe i moj prijatelj te se nadam da sam ga predstavio kako treba. Ja lično uživam u njegovom radu i njegovim tetovažama pa se iskreno nadam da ćete uživati i Vi. Vladimir Stojčić – novinar

Komentari

Ostavite odgovor

Jedan komentar

koliko kosta busenje hrskavice uva?

Odgovori