Škola knjigovodstva Exitus Profit Batajnica

Škola knjigovodstva Exitus Profit Batajnica

Podaci

Bosanske Krajine 4 Batajnica , Beograd 011/848 31 47
061/309 19 19
veni.konto@gmail.com

O kompaniji

AGENCIJA ZA KNJIGOVODSTVO, RAČUNOVODSTVO I PORESKO SAVETOVANJE, U SASTAVU SVOG POSLOVANJA ORGANIZUJE ŠKOLU ZA OBUKU KANDIDATA IZ POMENUTE OBLASTI.

Obezbeđuje svim polaznicima sticanje znanja iz oblasti knjigovodstva, računovodstva, kao i osposobljavanje za samostalno vođenje poslovanja. U saradnji sa preduzećem IN FORMO Novi Sad, paket obuhvata obuku na profesionalnom knjigovodstvenom programu, tako da praktični deo obuhvata sve opcije vođenja na računarima iz raznih struktura i delatnosti .

Većina kandidata dolazi bez ikakvog iskustva. Načinom i metodama naša obuka omogućava prvenstveno sticanje samopouzdanja, što je osnova na kojoj se bazira današnja poslovnost, te već u prvim kontaktima se ostavlja snažniji utisak sigurnosti, kao jedan od početnih koraka za svaki biznis.

Naš način obuke obuhvata isključivo rad po individualnoj metodi, što znači da svaki kandidat samostalno prisustvuje obuci, iz razloga što koncentracija i ometanje odvlači pažnju postavljanjem pitanja drugih polaznika, a i samim tim lakše se omogućava veza i prati tok predavanja ukoliko je predavač usmeren na jednu osobu.

PLAN I PROGRAM OBUKE
Plan obuke kandidata obuhvata :
1. Uvod u osnovne definicije knjigovodstva
2. Uvođenje u korišćenje kontnog plana
3. Teoretski deo uvodne obuke za vođenje poslovnih knjiga po MRS
4. Knjiženje poslovnih događaja isključivo ručno u prvom delu obuke
5. Obračun PDV-a i poreska politika
6. Obračun zarada sa pratećom dokumentacijom poreskih obrazaca
7. Kalendar svih poreskih prijava uz popunjavanje istih
8. Uvid u personalnu dokumentaciju , prijave i odjave radnika, popunjavanje odgovarajućih obrazaca za PIO, izrada M-4.
9. Saveti u vezi poreske politike
10. Izrada finansijskih izveštaja – završnih računa
11. Primena kompletne obuke na računarima sa knjigovodstvenim programom u drugom delu

Obuka zainteresovanih kandidata se odvija u prostorijama preduzeća EXITUS PROFIT DOO u Batajnici, ul. Bosanske krajine br. 4.
Trajanje obuke obuhvata ukupno 48 časova u periodu od osam nedelja od po šest časova nedeljno (dva puta po tri časa). Zakazivanje za radnu nedelju se vrši unapred, u zavisnosti od mogućnosti kandidata, i to u radnom vremenu od 8-20 časova, sem subote i nedelje. Ovim kandidati dobijaju prostor da mogu planirati vreme prema sebi i svojim potrebama, naročito pogodno onima koji su već u radnom odnosu. Cena obuke iznosi 20.000,00 dinara sa mogućnošću plaćanja u više rata, po dogovoru.

Komentari

Ostavite odgovor

5 komentara

Pre svega,veliki pozdrav i veliko hvala za najbolju školu knjigovodstva!A svima onima koji pročitaju ovaj oglas želim da poručim samo jedno….ako želite da naučite ono što nije imao ko da vas nauči,ako želite da steknete iskustvo,ako želite da podstaknete samopouzdanje i sami započnete biznis,onda je ovo pravo mesto za vas!Verujte,sve ovo govorim iz ličnog iskustva jer sam pohadjala časove u ovoj školi i malo je reći PREZADOVOLJNA SAM!

Odgovori

Iskustva nekih mojih poznanika, polaznika škole su zaista fantastična! To je svakako odlična preporuka. Školi cu ovim putem poželeti svaki uspeh i čestitati pohvaljeni rad.

Odgovori

Pozdravljam skolu knjigovodstva i da je sto vise takvih edukativnih institucija. Vrlo sam zadovoljna sa njihovom edukacijom i stecenim iskustvom.

Odgovori

Od srca preporucujem posebno mladima cije interesovanje i opredeljenje ide u ovom smeru.Iz prilozenog se vidi da su uslovi veoma povoljni pa skoli zelim puno uspeha u radu.

Odgovori

Od srca preporučujem svima koji imaju nameru da se bave knjigovodstvenim uslugama.
Ono što nisam naučila za vreme školovanja, naučila sam u vašoj školi za veoma kratko vreme.
Hvala vam na kvalitetnoj edukaciji i samo da se još pohvalim, posao mi uspešno ide…

Pozdrav od Marijane R.

Odgovori