Škola stranih jezika Vista

Škola stranih jezika Vista

Podaci

Beogradska 36 Vračar , Beograd 011/243 29 12
063/115 44 04
http://www.skolajezikavista.com/ vistabg@verat.net

O kompaniji

Škola stranih jezika Vista

Škola stranih jezika Vista Vam nudi bogat izbor programa za učenje stranih jezika. Želimo da Vam pružimo kvalitetno obrazovanje i efikasnu nastavu na polju učenja stranih jezika. Centar Vista postoji zbog Vas. Mi ćemo biti Vaši profesori, ali i Vaš servis iz oblasti stranih jezika koji će se truditi da Vam pomogne u bilo kakvoj stručnoj dilemi.

Vista nije samo Centar za učenje stranih jezika i prevođenje, već i edukativni centar koji svojim polaznicima omogućava da upoznaju i nauče nešto više o tradiciji, kulturi, istoriji i običajima stranih zemalja za čiji jezik se opredele. U cilju Vaše edukacije organizujemo brojne tematske večeri, filmske projekcije, seminare i prezentacije u okviru vannastavnih aktivnosti.

Naš Centar Vam pruža kvalitetnu nastavu u adekvatno i multimedijalno opremljenom prostoru, uz potpunu posvećenost nastavnog kadra i korišćenje savremenog nastavnog programa. Obezbeđujemo Vam najefikasniju i najpovoljniju nastavu koja će Vam pomoći da savladate sa lakoćom strani jezik.
Nalazimo se u centru grada, na Slaviji, u Beogradskoj 36. Stojimo Vam na raspolaganju tokom cele sedmice za bilo kakve informacije koje Vam mogu koristiti.

Centar Vista Vam pruža usluge pismenog prevođenja iz svih oblasti: marketing, pravo, turizam, književnost, ekonomija, medicina, saobraćaj, tehnika, informatika…
Prevodilački tim čine iskusni i visokokvalifikovani predavači – prevodioci što obezbeđuje visok kvalitet prevoda.

Nastava, vrsta kursa i intezitet nastave određuju se u dogovoru sa polaznicima. Nastojimo da Vam izađemo u susret po pitanju organizovanja vremena odvijanja nastave.

Centar Vam nudi mogućnost održavanja individualnih časova ili časova u MINI-GRUPAMA (od 2 polaznika).

Vreme, intezitet nastave i vrsta kursa utvrđuju se u dogovoru sa polaznikom.

Komentari

Ostavite odgovor