Škola stranih jezika Duende

Škola stranih jezika Duende

Podaci

Sanska 21 Voždovac , Beograd 064/143 80 87 http://www.duendeskolajezika.com vnovak@eunet.rs

O kompaniji

Škola stranih jezika Duende

Engleski, španski i francuski za decu i odrasle, prevodilačke usluge i kreativne radionice (keramika, crtanje, klavir). Individualni pristup svakom polazniku i klijentu usluga, savremeni metodi nastave i povoljni uslovi plaćanja za godišnje kurseve. Upis tokom cele godine. Maksimum polaznika u grupi: 6
Iskusni nastavnici i saradnici spremni su u svakom trenutku da izađu u susret potrebama i željama učenika. Koristimo najnovije udžbenike renomiranih stranih izdavača, interaktivne i komunikativne vidove nastave, obavljamo pripreme i konsultacije za polaganje prijemnih ispita za Filološku gimnaziju, Filološki fakultet i za ispite tipa FCE, DELE itd. Stručne radionice za mlade predavače, ogledni časovi, proslave tradicionalnih praznika – takođe su deo naše ponude.
Po potrebi, nastava i prevođenje se mogu organizovati u prostoru klijenta (preduzeća).
Standardni dečiji kursevi traju od septembra do juna, prate školski kalendar i cilj im je da obezbede podršku u učenju stranog jezika u školi a istovremeno prodube specifična znanja o jeziku i kulturi naroda čiji se jezik izučava.
Standardni kursevi za odrasle takođe traju 9 meseci (plaćanje u 12 mesečnih rata) ili 4 meseca (32 dvočasa). Posebnu važnost na kursevima za odrasle posvećuje se komunikacijskim veštinama i jačanju samopouzdanja kao i podsticanju samostalnosti. Na individualnim i časovima u mini grupama (2 učenika) moguće je u potpunosti poštovati ritam i način učenja, tada je i raspored časova fleksibilniji.
Kreativne radionice namenjene su svima a posebno deci predškolskog i ranog školskog uzrasta jer rad sa glinom, različitim likovnim tehnikama i muzika podstiču psihofizički a posebno motorički razvoj deteta. Sloboda umetničkog izražavanja u spokojnom okruženju punom razumevanja za potrebe dece prava je oaza u svakodnevnom životu punom obaveza i stresa.
Ostvarenje vaših ciljeva i potreba naš je osnovni zadatak Pridružite se našoj složnoj porodici!

Više informacija možete videti na našoj vebstranici: www.duendeskolajezika.com ili na našoj Facebook stranici

Komentari

Ostavite odgovor