Škola stranih jezika ABC Miami

Škola stranih jezika ABC Miami

Podaci

Slavonska 20A Zemun , Beograd 061/259 79 71 http://www.miamiskola.com miami.skola@gmail.com

O kompaniji

U ovom modernom vremenu, u osnovnu pismenost, sem poznavanja maternjeg jezika i osnovnog znanja rada na računaru spada svakako i poznavanje engleskog jezika.

ABC Miami je škola engleskog jezika koja ima već celu deceniju iskustva u obrazovanju dece i odraslih u engleskom jeziku. Iza sebe ima generacije dece koja su, učeći engleski u ABC Miami popravljala ocene iz tog jezika i završavala školsku godinu sa peticama.

Stručni kadar je obrazovan na engleskom govornom području, pa je u ovoj školi engleskog jezika konverzacijski elemenat veoma zastupljen. Konvezacijski engleski jezik vrlo brzo možete uklopiti u realne uslove života- na poslu, putovanju.
Posebna pažnja je posvećena i odraslima koji, zbog zaposlenja ili lične ambicije, žele da uče engleski jezik od samog početka- početni nivo. Sa decom se nastava odvija u manjim grupama, do četvoro dece kako bi gradivo bilo bolje utvrdjeno.
Po želji, moguće je i održavati nastavu individualnog tipa zbog boljih rezultata, za one kojima takva nastava odgovara.

Da bi učenje engleskog jezika bilo pravo uživanje, možete povesti drugaricu ili neku drugu dragu osobu da učite zajedno, a sve to uz 50% popusta po osobi!

Časovi se odvijaju dva puta nedeljno, a po potrebi i želji moguće je i povećati fon časova. Čas traje 60 minuta.

Časovi mogu da budu održavani i po firmama (opšti i poslovni engleski), na početnom i višem nivou.

Komentari

Ostavite odgovor