Centar za strane jezike Creatrix

Centar za strane jezike Creatrix

Podaci

Hilandarska 38 Stari Grad , Beograd 064/184 57 77, 063/825 11 43 http://www.kreativnijezici.rs bojana_7@hotmail.com

O kompaniji

Edukativni centar za strane jezike, koji kroz radionice, multimediju i igru omogućuje deci da na nov i zabavan način savladaju strani jezik ili nastave usvajanje jednog od maternjih jezika (bilingvalna deca).
U našem centru učimo dete kako da oslobodi svoj kreativni um. Kroz razne radionice: primenjenu umetnost – izrada igračaka, nakita, raznih korisnih predmeta, muziku, reciklažu, fotografiju, stare radinosti uvodimo dete u još jedan svet, njemu dobro znan, gde se oslobađa ustaljenih mišljenja i šablona, eksperimentisanjem uči i stvara. Ovakav način razmišljanja olakšaće mu savaladavanje i drugih intelektualnih sposobnosti, podsteći na nov način razmišljanja izvan ustaljenih šema, razviti svest o pogrešnim potrošačkim vrednostima, kreativnost, originalnost i sopstveni stav.

Metod i koncepcija jezičkih kurseva i radionica za decu:
Slušanje- ponavljanje – razumevanje:
Zahvaljujući edukatorima na maternjem jeziku, ili edukatorima koji su u dužem, direktnom i intezivnom kontaktu sa datim jezikom, dete usvaja nov jezik slusajući pravilan izgovor.

Mali radoznali istraživač:
Prvi korak do usvajanja znanja je zainteresovati dete i probuditi u njemu radoznalost. U svakom detetu je skriven „mali istraživač“, kroz različite didaktičke pristupe pokušaćemo da u njima probudimo želju za usvajanjem novih reči, daljim napredovanjem i prihvatanjem novog-stranog jezika.

Igra:
Igra je osnova naših aktivnosti. jer kroz igru, muzičke i kreativne radionice se (lako) uči.

Izražavanje, mašta, kreativnost:
Naš pristup učenju i prihvaćanju novog jezika je inovativan i kreativan, uvek drugačiji.

Kroz kreativne radionice:
– shvatamo i rešavamo probleme
– obradujemo nove informacije,
– prihvatamo nove i drugačije ideje,
– stičemo smisao za eksperimentisanje, kritičnost i otvorenost prema novim iskustvima i originalnim mišljenjem

Omladina i odrasli:
Kursevi stranih jezika za odrasle se održavaju 2 puta nedeljno u trajanju od 90 min u grupama od najviše 3 polaznika. Omogućavaju usmeravanje i oblikovanje pravilnog jezičkog izražavanja u usmenoj i pisanoj formi. Week-end je rezervisan za različita druženja svih polaznika, na kojima će se učenici upoznati sa kulturom zemlje porekla jezika (film, muzika, biblioteka, štampa).

Kursevi:
Standardni
Konverzacijski
Priprema za dobijanje sertifikacije za engleski i italijanski jezik

Komentari

Ostavite odgovor